Hovudside

Jordskjelv Beredskap tips

by Walther

Jordskjelv Beredskap tips

En sterk og betydelig jordskjelv kan være et alvorlig slag mot din nåværende liv. Men hvis du forberede klokt, vil du møte etter jordskjelv utfordringer med mindre problemer at hvis du ikke hadde forberedt i det hele tatt. Å vite hvilken retning de skal ta når du forbereder vil spare deg en hel masse tid og penger, og vil hjelpe beredskaps prosessen flytte sammen raskere.

Food Storage


Begynne å bygge opp en reserve av mat til familien som inkluderer ikke-bedervelige gjenstander. Hver gang du går til butikken, plukke opp et par ekstra bokser med mat for oppbevaring av mat. Det vil ikke være lenge før du har en stor reserve bygget opp som vil bære deg i tilfelle av et jordskjelv. Flertallet av maten lagring bør bestå av hermetikk, MREs (måltider klar til å spise) og vann. Kommersielt hermetisk mat bør være høy i protein, for eksempel hermetisert kjøtt (biff, kylling, svinekjøtt eller kalkun) og bønner. Hermetiske grønnsaker er også en sunn form for oppbevaring av mat. Du trenger en måte å varme mat for familien din også. Små, gass-oppvarmet camping ovner lage perfekte oppvarming enheter for hermetisk mat.

Vannrensing


Vann, selv lagret vann som ikke er kommersielt flasker, vil trolig må renses etter et jordskjelv. Kommunal vannforsyning kan være forurenset i tilfelle av et jordskjelv, så selv om du fortsatt har vanntrykk etter et jordskjelv, kan vannet ikke være trygt å drikke ubehandlet. Vann kan kokes og forbrukes etter at det er avkjølt. Legge noen dråper med vanlig klor blekemiddel til en gallon av vann vil rense det godt nok til å gjøre det forbruksvare. Det finnes mange vannrensefremgangsmåter som er tilgjengelige på markedet. Fullføre et lite forskning og planlegger å bruke den metoden som er mest fornuftig for din familie.

Portable Survival


I tilfelle av et stort jordskjelv, må du kanskje flytte fra hjemmet ditt til et annet samfunn for en tid mens opprydningsarbeidet pågår. Du bør montere en 72-timers kit for hvert familiemedlem bare i tilfelle du trenger å forlate hjemmet for en kort tid. Hver 72-timers kit bør inneholde, blant mange andre ting, husly, solenergi tepper, klær, mat, vann, oppvarming drivstoff, fyrstikker, medisin, et førstehjelpsskrin og underholdning varer som bøker, spillkort og spill. Montere hver 72-timers kit og lagre dem i et lett tilgjengelig område av ditt hjem, slik at du kan hente dem på et øyeblikk varsel.

Skrur seg av Verktøy


Vet hvordan du slår av dine verktøy, inkludert gass, vann og elektrisitet. Hvis en vann rør sprekker i ditt hjem på grunn av jordskjelvet, stenge vannet viktigste av vil hindre mye av vannskader. Å vite hvordan du slår gassen viktigste av til hjemmet ditt vil forebygge eller bidra til å sette ut branner forårsaket av fallende vann varmeovner og ovner. Slå av elektriske hovedbryteren vil forebygge risikoen for brann en elektrosjokk etter en brann. Vet hvordan og hvor verktøyene er stengt av og være sikker på at hvert familiemedlem vet å stenge hver verktøyet.