Hovudside

Hvordan lage en Privacy Screen for en Pool

by Walther

Hvordan lage en Privacy Screen for en Pool

Ingen liker følelsen som de lever i en fisk bolle, og hvis du har et basseng, er personvernet enda viktigere. Du kan bruke flere ting for å gjøre et privatliv skjerm for et basseng.

Bruksanvisning


•  Installer et gjerde eller en vegg for å legge til personvernet til bassenget. Dette alternativet fungerer best hvis du vil blokkere visning av folk som er på samme nivå som du er. Gjerder eller vegger er dyre, imidlertid, og vil ikke blokkere utsikten fra en øvre-historien vinduet.

•  For en mindre kostbart alternativ, bruker frittstående skjermer for å legge privatliv til bassenget. Du kan flytte skjermene rundt dit de trengs mest. Men skjermene er lette og kan bli blåst over av vinden. De har heller ikke blokkere utsikten fra høye vinduer.

•  Du kan plante trær eller store busker til skjermen din bassenget. Trærne vil få høy nok til å blokkere utsikten fra høye steder, og de er ganske billig å plante. Hvis du bare vil ha privatliv i sommer, kan du plante et løvtre. For året rundt personvern, opt for et eviggrønt tre. Sørg for at du plante trær langt nok unna bassenget som du ikke er stadig rydde opp blader, grener og frukt.

•  Hvis du ikke har mye plass, kan du dyrke store planter i potter. Ordne potter rundt bassenget for å legge til privatliv. Noen planter, som bambus, vokser svært høy og trives i potter.

•  Du kan også installere trellises rundt bassenget. Vokse tykke klatring vinstokker opp trellises å gi både skjønnhet og privatliv i løpet av sommermånedene.