Hovudside

Hvordan Tørk Hage pærer

by Walther

Hvordan Tørk Hage pærer

Ifølge University of Minnesota, kan hage pærer dø når igjen i bakken over vinteren hvis regionen opplever minusgrader. Avhengig du pære, bør du grave opp pæren etter den første frosten. Imidlertid bør noen pærer som peruanske påskeliljer graves opp før den første frosten. Tørking en pære - eller herding, som det ofte kalles - sikrer at pærene vil være klar til å plante på våren etter å ha gått inn i dvalen.

Bruksanvisning


•  Trykk en spade 3 til 4 inches unna bunnen av anlegget og 6 inches dyp til å løfte pæren fra undersiden. Du kan løsne jord med en hage gaffel for å hjelpe frigjøre røttene og bryte opp jorda.

•  Vask pærene og tørk dem grundig med et håndkle. Hold pærene gruppert i sin blomst typen til å vite når de trenger å gå tilbake til jorden.

•  Plasser pærer i skoesker merket med sin blomst pære type. Hold pærene i et kjølig og tørt område som er fritt for direkte sollys. Temperaturen i rommet bør være mellom 60 til 70 grader Fahrenheit. Mengden av tiden du trenger for å tørke pære ut avhenger av type blomst. Callas, cannas, caladiums og georginer bør tørke i 1-3 dager. Pærer som Gladiolus bør bli kurert for tre uker. Sjekk etiketten av hagen din pærer for å se hvor lang tid de trenger for å bli tørket.

•  Dust pærene med soppdreper. Soppdreper vil drepe eventuelle soppsporer og forhindre at disse sporer infiserer andre planter.

•  Plasser pærer enten i papirposer eller i en skoeske fylt med sand inntil deres planting tid.

Tips og advarsler


  • Skriv på etiketten når pærene trenger å gå tilbake i bakken for å hjelpe deg å organisere dine pærer.
  • Unngå å plassere pærer i kjøleskapet. Tulipaner bli sterilisert hvis de plasseres i et kjøleskap som inneholder epler.