Hovudside

Hvordan å stenge ned en Hjem Alarm

by Walther

Hjem alarmer er bare en forseggjort elektrisk krets kjører rundt huset ditt. En magnetisk sensor er plassert på hver dør og vindu som tillater alarm spenning for å kjøre gjennom kretsen. Når et vindu eller dør er åpnet, er kretsen brutt, og alarmen går. For eksempel, når du kommer hjem og åpner døren, vil alarmen gå av etter en kort tid. Grunnen til at det ikke går av umiddelbart er fordi du har sjansen til å slå den av før den gjør. Alt du trenger å gjøre er å oppgi din deaktivering koden før alarmen går.

Bruksanvisning


Hvordan å stenge ned en Hjem Alarm


•  Finn alarmens transformator boks. Dette er en metallboks vanligvis er plassert i kjeller eller et skap. Det er der all kraften av ditt hjem sikkerhet alarm stammer, og det sender også ledningene til alle deler av sikkerhetssystemet.

•  Finn batteriet inne i boksen og fjerne det. Dette er alarmen sekundære kilde til makt, bare i tilfelle strømbrudd. Du vil fortsatt ha til å slå av alarmen primære kraftkilde, som ligger på ditt hjem bryter.

•  Gå til din hjem bryter. Dette vil bli plassert inne i en metallboks som regel i kjelleren. Det bør være i det samme området hvor alarmen transformator ligger.

•  Følg ledningene fra din alarmens transformatoren til kretskortet og finn bryter som slår av alarmen.

•  Vend off bryteren som slår ditt hjem alarmsystem. Hvis du gjør dette uten å fjerne batteriet, vil alarmen fortsatt være på.

Tips og advarsler


  • Selskapet som gir hjemmet alarmsystem kan ringe deg for å sjekke om alt er i orden etter at du slår av alarmen. Sørg for å svare på deres samtale; hvis ikke, kan politiet eller deres egen sikkerhet bli sendt til huset ditt.