Hovudside

Hvor mye kan en Weeping Birch beskjæres Tilbake til enhver tid?

by Walther


Gråtende bjørketrær er kjent for sin gråt, grasiøs skjema. De vokser opp til 20 meter høy og har en maksimal spredning på 25 fot, noe som gjør dem til et ideelt eksemplar treet. Opprettholde en årlig beskjæring plan for å sikre den gråtende bjørk treet ikke gror igjen og blir holdt utkikk ryddig.

Beskjæring


Ikke beskjære tilbake mer enn 1/4 av levende gråtende bjørk baldakin på en gang. Tungt beskjæring har potensial til å øke mengden av lys som trenger inn i rotsonen av anlegget, noe som kan øke temperaturen i jordsmonnet og redusere fuktighetsnivåer. Ikke sviske gråtende bjørk mellom mai 1 og 1 august, da dette er tiden for bjørk borer, som er tiltrukket av friske beskjæring kutt.

Bioklipp


Mulch rundt gråtende bjørketrær for å opprettholde en konsistent jordtemperatur og redusere konkurransen fra ugress. Mulching hjelper også den gråtende bjørk beholde vann, noe som er viktig i sommer. Gode ​​bioklipp materialer er kompost, strimlet bark eller flis.

Vanning


En sunn gråtende bjørk trenger vann. I vekstsesongen, langsomt og dypt vann treet en gang i uken for å opprettholde riktig fuktighet. Lå slangen ved foten av treet og la vannet langsomt løpe inn i roten struktur. Redusere mengden av vanning av sensommeren for å tillate vinterisering.