Hovudside

Hva kan du strømmen din kjøttetende planter hvis du ikke har noen Bugs?

by Walther

Hva kan du strømmen din kjøttetende planter hvis du ikke har noen Bugs?

Kjøttetende planter har utviklet seg til å brødfø seg selv ved å tiltrekke, fange og fordøye byttedyr. Noen kjøttetende planter dyrket utenfor vil ta vare på sine egne ernæringsmessige behov. Noen - som amerikanske pitcher planter - grådig fylle seg med så mange insekter de velte over. Hvis dine kjøttetende planter lever innendørs i et insekt fattig miljø, har du flere alternativer for å holde dem lykkelig matet. Ikke ty til animalske produkter, som for eksempel hamburger eller ost, som en langsiktig næringskilde for anlegget. Disse matvarer er altfor fet og for vanskelig for anlegget å fordøye.

Fôring Frequency


I generelle termer, kjøttetende planter trenger å få i seg fra to til seks insekter (avhengig av størrelsen på anlegget og størrelsen på insekt) en gang hver tredje til fjerde uke i sin aktive vekstsesongen. Dette gir de næringsstoffene de trenger å blomstre, lage frø pods og vokse. Dersom anlegget ikke får næring, vil det bli svakere hvert år, mister sin evne til å blomstre og til slutt sulte. Dvalen perioden er under kjøligere, mørkere månedene av vinteren. Planten trenger mye mindre mat da som det ikke er å bruke litt energi på vekst eller blomstring.

Samle insekter


Det er lett nok til å fange insekter å mate til kjøttetende planter. En stripe av flypaper hang utendørs vil garner nok fluer, mygg og marihøner å mate en samling av planter; forsiktighet bør tas for å fjerne all flypaper lim fra insekter. Pinsett fungerer godt for å slippe skrottene inn i anlegget fordøyelses område, det være seg en mugge, felle eller klissete blad. Små maur kan løftes fra bakken med en fuktig papirhåndkle og legges i en kopp med vann før de er matet til plantene. Møll og biller kan bli fanget for hånd og plassert i plantene ved hjelp av pinsett for å sørge for at planten feller det før de insekt Wiggles gratis.

Innkjøp levende insekter


Hvis du ikke er interessert i å jakte på anlegget ditt kosthold, besøke en dyrebutikk. Slike butikker, spesielt hvis de betjene amfibier eller krypdyr aficionados, vil ha et variert utvalg av levende insekter. Vingeløse bananfluer og mealworms er aktuelle for klissete blad og pitcher planter. Venus Flytraps og pitcher planter også nyte levende sirisser på ethvert stadium i utviklingen, fra små nyfødte til voksne. Gartnere bør sikre at de anlegget har fanget sitt måltid før gange unna. Rømmer insekter kan hjemsøke potting medium og vraket ødeleggelse på en plante samling.

Innkjøp frysetørret eller Frosne Insekter


Pet butikker som bærer levende insekter også tilby fryse-tørket eller frossen insekter. Noen kjøttetende planter trenger bevegelse for å utløse fordøyelsesprosessen, slik at de som mater en tørket insekt til en plante skal vrikke insektet på plass. Frosne insekter bør det helt ut før du slår til et måltid. De fleste kjøttetende planter er tropisk; berøre deres vev med noe kaldt og frossen vil forårsake alvorlig skade.