Hovudside

Motion Sensor Lys Instruksjoner

by Walther

Installere en bevegelsessensor er en av de smarteste hjem prosjekter du kan arbeide på som vil beskytte din eiendom. Bevegelsessensoren fungerer ved å varsle deg med lys når en person, dyr eller annet objekt nærmer seg huset ditt. Bevegelsessensoren også vil bidra til å lyse opp veien om natten når du kommer hjem fra jobb. Gjør det selv motion sensor installasjon krever at du har de riktige materialer og verktøy. Bevegelsessensor lys instruksjoner vil gjøre jobben enklere.

Nødvendig verktøy


Å installere en bevegelsessensor, er det noen verktøy du må ha og noen verktøy du vil ønske å ha. De nødvendige verktøyene inkluderer needlenose tang, wire strippere, skrutrekker og spenning tester. Noen flere materialer som ville gjøre installasjonen enklere inkluderer wire nøtter, elektriske bånd og silikon.

Installere lampen


For å installere en ny lysarmatur som skal brukes med en pre-kablet sensor, slå av strømmen til kretsen du arbeider på. Fjern pærer fra dagens ligaen. Med en skrutrekker og fjern skruene som holder lampen til boksen. Mens den ligaen er dingler etter ledninger, bruker spenning tester for å forsikre deg om at strømmen er fortsatt slått av. Hold ligaen med en hånd mens du skille ledningene og skru av wire nøtter med den andre hånden. Du bør ha en hvit og en svart ledning. Ta ned den gamle ligaen.

Installere Motion Sensor


Pre-kablet bevegelsessensorer med lysarmaturer kan installeres som vanlige lysarmaturer. Dersom ligaen trenger en monteringsbrakett, bør det ligge sammen med ett og med instruksjoner om hvordan du monterer den. Med needlenose tang, kutt forvitret del av de synlige ledninger i boksen. Med wire strippere, klippe bort ca 3/8 inches av isolasjon utenfor ledningene. Linje den svarte ligaen ledning opp med den svarte boksen wire, og bruke needlenose tang til å vri dem sammen. Dekk dem med en wire mutter, og deretter gjenta prosedyren med de hvite ledningene. Klipp av en tre-tommers stykke elektriske tape, og pakk det tett rundt der ledningen mutter oppfyller ledninger. Forsiktig plassere ledningene tilbake i boksen. Bruk bolter som leveres for å koble av ligaen i boksen. Installere nye pærer, og deretter slå på strømmen. Lysene slås på og lyse i noen minutter. Etter at de går ut, setter sensoren følsomhet med hjulet på siden. Velg hvor lenge du vil at lyset skal bli tent når bevegelsessensoren er aktivert.