Hovudside

Anti Strategier Innbrudd

by Walther

Er innbrudd ganske vanlig i USA. Ifølge CNN, oppstår et innbrudd omtrent hvert 15. sekund i Amerika, med over seks millioner hjem opplever innbrudd årlig. Å være et offer for innbrudd er en svært traumatisk opplevelse; gjerningsmannen ikke bare stjeler dine hardt opptjente eiendeler, men han også bryter med personvernet. Vi har ingen kontroll over den kriminelle, men vi kan ta konstruktive tiltak for å unngå innbrudd av vår eiendom.

Interiøret Protection Strategier


Gjør din lys, radio og fjernsyn på når du er borte ved hjelp av en timer. Kjøpe en timer som er programmert til å komme på tilfeldige tidspunkt; elektroniske timere som er satt til samme tid hver kveld bidra til å utdanne den kriminelle til din aktivitet og tidsplan. Å ha lysene på hele tiden er ikke en god idé enten; du informere kriminell du er borte fra hjemmet.

Lukk vinduet nyanser å blokkere innbruddstyv syn på verdifulle gjenstander, og sikre dine verdifulle elementer i iøynefallende steder. Du bør ikke skjule elementer på steder som under sengen eller bak din bokhylle, da disse er områder som de fleste tyver vil sjekke først. Gravere elektronisk utstyr med din ID; tyven vil ha problemer pawning gravert elementer fordi de fleste pawnshops ikke aksepterer disse elementene, og kan henvise informasjon til polititjenestemenn.

Utvendig beskyttelse


Beskjære busker; en kriminell kan gjemme seg i det eller kan klatre et tre for å legge inn din eiendom hvis landskapet er uflidd.

Installere tilstrekkelig belysning utstyrt med 40 watt eller høyere pærer. Bevegelse oppdage lyssensorer er en annen vurdering; de gir beskyttelse fordi de søkelys gjerningsmannen når han får tilgang til din eiendom. Dette vil avskrekke de kriminelle som ville være bekymret for belysning.

Montere en dobbel sylinder deadbolt på dører nær vinduer eller med glass, denne type lås bør bruke en nøkkel for det indre så vel som utvendig. Dette holder kriminelle fra å åpne døren etter å ha brutt vinduet fordi han fortsatt ikke vil være i stand til å låse opp døren. Installere kvalitet ytterdører som massivt tre, glassfiber eller stål, disse typer dører er vanskelig å fjerne eller sparke i. Dine hengsler bør være på interiøret. Vurdere å legge en låsepinne til dine hengsler hvis de er ute for å redusere mulighetene for at hengslene kan fjernes.

Plasser husnumre på postkassen, men ikke navnet ditt; tyver bruker børsnoterte navn å se opp telefonnummeret, og deretter ringe for å finne ut om du er hjemme.

Alarm


Bruk en alarmtjeneste. I tilfelle du ikke har en alarmtjeneste, kan du vurdere å bruke en falsk skilt som angir beskyttelse av et Alarm Company.