Hovudside

Eco Friendly Pool Rengjøring

by Walther

Eco Friendly Pool Rengjøring

Klor brukes til å behandle svømmebassenger holder vannet rent, men er ikke miljøvennlig, påpeker Grønn Hverdag ideer på sin hjemmeside. Hvis du ønsker å holde bassenget rent i en "grønn" måte, bruke et kjemisk fri metode.

Funksjoner


En miljøvennlig måte å rense et basseng er ved å bruke et system som bruker kobber ionisering og flytende oksidasjon å rense bassengvannet. Disse systemene drepe alger, bakterier og virus uten bruk av kjemikalier, ifølge produsenten, ECOsmarte. Et annet alternativ er å ha en naturlig pool installert som holder vannet rent med vannplanter.

Fordeler


Miljøvennlige basseng rengjøringsmetoder eliminere behovet for å bruke giftige kjemikalier som kan forurense grunnvannet. I tillegg tar skritt for eksempel resirkulering bassengvannet når du har et basseng profesjonelt rengjort kan spare opptil 30.000 liter vann per år, ifølge Grønn Hverdag Ideas.

Advarsel


Salt systemer blir ofte brukt som et alternativ til klor, men saltet i et slikt system er skrudd inn i klor. Mens mengder klor som produseres i et salt system er mindre enn i en tradisjonell klor-baserte system, helserisikoen ved klor fremdeles eksisterer når du bruker en salt system for basseng renhold, advarer Grønn Hverdag Ideas.