Hovudside

Hvordan å gjøre fransk Polering

by Walther

Hvordan å gjøre fransk Polering

Fransk polish har vært en gammel teknikk for tre etterbehandling siden begynnelsen av 1800-tallet. Den bruker varierer avhengig av stykket, men fransk polish utmerker når det gjelder klassiske klokker, musikkinstrumenter og andre applikasjoner som krever en bot, satin-glatt overflate. Skjellakk er fortsatt den viktigste bestanddel i fransk polish, og arbeidsstykket må fremstilles på en bestemt måte, så vel som selve programmet. Fransk polish kan benyttes som en frittstående overflate, eller kan påføres over et eksisterende mål. Riktig forberedelse og trinn står for kvaliteten til et fransk polsk prosedyre.

Bruksanvisning


•  Bland en ny ladning av din egen skjellakk i en container. Bruk 1 pund av skjellakk flak til 1 gallon av denaturert alkohol for å skape nok løsning for et stort prosjekt. For mindre prosjekter, bland to gram av flak i en halvliter denaturering alkohol. Forsegle lokket på løsningen og la den oppløses i løpet av en 24-timers periode.

•  Plasser arbeidsstykket på en ren arbeidsbenk. Det bør ikke være støv eller rusk i nærområdet. Denne prosessen krever skikkelig ventilasjon og en mild temperatur - ikke ekstremt varmt eller kaldt. Linje arbeidsbenk med avispapir. Fukt noen stålull med møbler renere og rengjøre arbeidsstykket på alle sider. Bruk bomullsfiller til å tørke av alle rester, og endre dem ofte. Bomull T-skjorter fungere fint for dette. Tørk stykke med en fille for å fjerne eventuelle rensevæske film.

•  Lag en pad applikator ved å kutte ut en 1-fot firkantede delen av bomull T-skjorte stoff. Rulle opp en liten ball av gasbind og plassere den på bomull delen. Bruk en pipette for å fukte gasbind med ferdigblandet løsning av skjellakk. Brett endene av bomullsdott opp og klem gasbind inne å mette klut. Bruk et øye dropper å bruke to dråper olivenolje til arbeids slutten av bomullsdott.

•  Kjør puten over arbeidsstykket overflaten med feiende bevegelser. Lage sirkler og åttetall bevegelser, bruke et tynt lag over hele arbeidsstykket. Ikke stopp din søknad bevegelse, siden det vil farge molekylene i tre på ett sted. La skjellakk tørke i 3 minutter.

•  Åpne bomullsdott og legge mer skjellakk til gasbind. Klem ut overflødig. Plasser to dråper olivenolje på puten, deretter gni arbeidsstykket ned igjen. La pelsen tørr i 3 minutter. Påfør fire eller fem flere strøk på denne måten.

•  Sand arbeidsstykkene med 400 sandpapir. Følge opp en annen sliping, ved hjelp av 800-sandpapir, for å oppnå en finere, glattere overflate. Ikke bære ned hardt på overflaten, siden du vil fjerne skjellakk dybde. Tørk overflaten med en ren bomullsklut eller en profesjonell tack klut.

•  Fashion en ny pute med bomull og gasbind. Fukt gasbind med skjellakk og presse den, men la gasbind litt våtere enn før. Påfør to dråper olivenolje på puten med pipetten. Bruk sirkulære og figur-åtte bevegelser for å bruke skjellakk over hele arbeidsstykkene. Hvis puten begynner å dra, legge til noen flere dråper olivenolje til det.

•  Påfør flere strøk med skjellakk. Endre ut din bomullsdott etter seks til åtte strøk. Som du fremgang med lag på lag, begynne å bruke mer press på puten. Påfør dusinvis av strøk for å bygge opp skjellaget; du vil begynne å se en dybde i finish, nesten et tredimensjonalt utseende. Du kan bruke opptil 100 strøk, hvis du ønsker det.

•  Oppbevar brikke i et sted som har noe støv eller ekstrem temperatur dersom prosjektet varer mer enn en dag. Dette fullfører "bodying" prosess. La stykket tørke i 24 timer eller mer.

•  Fashion en pad og gasbind applikator, som du gjorde før. For "stivne" -prosess, lekke olje ut av skjellakk-sjikt. Lett våt gasbind med skjellakk og legge til seks til åtte dråper denaturert alkohol. Ikke tilsett olje til puten denne gangen. Gni stykke ned med sirkulære og figur-åtte bevegelser, bruk middels trykk. La stykket tørke i 2 til 3 timer.

•  Gni stykket ned, ved hjelp av avstivningen prosessen seks til åtte ganger. La hver økt tørke i 2 til 3 timer. Undersøke slutt under et sterkt lys; ser på det fra alle vinkler. Bruk avstivningen prosess for å fjerne eventuelle mindre kanter eller hevet overflate. La stykket tørke i 24 timer eller mer før håndtering. Dry-polsk arbeidsstykket med en ren bomullsklut - vil dette herde overflaten og hente ut en dyp glans.