Hovudside

Måter å avskrekke edderkopper i hjemmet ditt

by Walther

Måter å avskrekke edderkopper i hjemmet ditt

Hvis du har lagt merke til en masse edderkopper har begynt å krype inn i ditt hjem, så det er tid for deg å bli kvitt disse skadedyr helt. Din første reaksjon kan være å ringe en exterminator, men du trenger ikke å gjøre dette. For å spare tid og penger, kan du kjøpe ulike elementer for å hjelpe deg beseire edderkopper. Du har kanskje allerede mange av disse elementene i ditt hjem.

Rengjøring


Fordi edderkopper nyte boliger som har massevis av støv, kan du avskrekke edderkopper inn i ditt hjem ved å tørke en gang i uken. Ta en fuktig håndkle og rense støvet av hver overflate i hjemmet ditt, spesielt i hjørnene, på toppen av lyse flater og på tellere. Når utslettet, tørk dem med et rent håndkle. Hvis edderkoppene ikke kan finne et område fullt av støv som kan brukes til å bygge en web, vil mange edderkopper holde seg borte.

Vaskemiddel


Hvis du oppdager områder hvor edderkopper kan potensielt inn ditt hjem, hell en liten mengde vaskemiddel inn i åpningene. Dette vil holde edderkopper unna, siden edderkopper smaker med føttene sine. Når edderkoppene gå over et område belagt med vaskemiddel, vil de bare smake vaskemiddel og det vil være ubehagelig. Hold plassere vaskemiddel i disse områdene noen ganger per uke; slutt edderkoppene vil stoppe inn i ditt hjem.

Conkers


Hvis du har et kastanjetre rundt hjemmet ditt, og det er høst, vil du sannsynligvis legge merke til at conkers (også kjent som hestekastanjer) vokser på treet. Disse runde, mørke-brun uspiselige nøtter er ideell for å holde edderkopper unna. Ta noen små skåler og fylle dem opp med conkers, deretter plassere boller i alle rom i huset ditt. Siden edderkopper hater lukten av conkers, vil de ikke inn i ditt hjem.

Lemon Essential Oil


Hvis du ikke har et kastanjetre eller det er ikke den rette sesongen for conkers å vokse, kjøpe en flaske med sitron eterisk olje. Hell oljen på et håndkle og tørk den rundt områdene der du tror edderkopper går inn i ditt hjem. Fordi edderkopper hater lukten av sitron essensielle oljen, vil de holde seg borte. Mens edderkoppene hater lukten, kanskje du faktisk liker det.