Hovudside

Hvordan å reparere en Aceton Stain på Pecan Furniture

by Walther

Hvordan å reparere en Aceton Stain på Pecan Furniture

Søle enda et par dråper negl polish, som er det meste aceton, på hvilken som helst lakkert finish kan oppløse det nesten umiddelbart. Aceton er fargeløs, men det kan også forårsake en misfarging. Pecan er en tett hardtre med stramt, tett korn. Når du er ferdig naturlig uten flekk, har det lite tegn. Så flekken er nesten alltid brukt til pecan løvtre å hente ut korn mønstre. Hvis du har sølt aceton på pecan møbler, sjansene er at det har løst seg opp lakken og skjemmet sitt utseende. Reparere det ved hjelp av et sett med flekk markører.

Bruksanvisning


•  Plasser strimler av maskeringstape rundt omkretsen av farget eller misfarget område.

•  Velg en flekk markør som matcher fargen på eksisterende pecan farge på møblene. Bruk den til et område på møbler - bunnen av et ben, under det øverste eller andre steder som ikke er synlig - for å teste fargen. Sjekk fargen etter at flekken er tørr. Hvis det ikke stemmer, kan du prøve en annen markør til du finner en som passer.

•  Påfør flekken markør til farget eller misfarget område preget av av maskeringstape. La flekken tørke. Sjekk fargen. Hvis det er for lett, prøv en mørkere markør. Hvis det er for mørkt, mette hjørnet av en klut med aceton og gni forsiktig over området for å lette det før fornøyd. Hvis det blir for lys, bruk en annen markør for å gjøre den mørkere. La flekken tørke. Sjekk fargen og gjenta dette trinnet om nødvendig.

•  Spray området med et tynt lag med aerosol lakk. Velge medium glans, matt-gloss eller eggeskall, avhengig av utseendet på møblene avslutningen. Holder boksen 8 inches fra overflaten skråstilt i 15 grader. Spray maskert av området før det er vått, men ikke dryppende eller kjører. La lakken tørke.

•  Sand området ved hjelp av en foldet stykke 180-sandpapir. Børste den av med en tørr klut. Påfør et strøk med lakk. La lakken tørke og fjerne tapen.

•  Poler området ved hjelp av en foldet stykke denim. Dette er også kjent som polering. Bare gni området med myndighet til veden blir litt varmt å ta på. Dette blander og jevner lakken for å skjule eventuelle forskjeller.

Tips og advarsler


  • Burnish så mye av møbler som du ønsker å få frem glansen på eksisterende lakk.
  • Bruk vernebriller når du arbeider med tre eller tre-etterbehandlingsprodukter.