Hovudside

Hvordan du programmerer en ADT Alarm System

by Walther

Så du har fått den nye ADT alarmsystem installert og klar til å gå. Du er opphisset at hjemmet ditt vil nå være trygt fra innbrudd, og du trenger ikke å bekymre deg for dine personlige eiendeler. Men er du ikke i den klare ennå. Systemet er helt ubrukelig med mindre du vet hvordan å programmere den. De techs som installerte systemet burde ha gjort det meste av det tunge arbeidet, men det er opp til deg å aktivere og styre den på en daglig basis.

Bruksanvisning


•  Bli kjent med lysene. Din ADT systemet vil ha lys markert klar, væpnet opphold og TBL. Klar-lampen slås på når alt er i orden. Den blinker når en inngangspunkt eller "sone" er åpen, for eksempel en dør eller et vindu. Det er av hvis døren ikke er ordentlig låst, hindrer systemet i å fungere. Den væpnede lys, selvsagt, lyser konstant når systemet er tilkoblet. Hvis denne lampen blinker, har det oppdaget en forstyrrelse. Oppholdet lyset kommer på når du bruker opphold innstilling (se trinn to). TBL står for problemer, noe som betyr at det er et problem med alarmen, og det er ikke fungerer som den skal.

•  Lær knappene. De tre knappene du bruker oftest er opphold, vekk og bypass. Skyv opphold knappen hvis du ønsker å bevæpne alarmen, men du, eller noen andre, vil forbli hjemme. Dette aktiverer alle perimeter alarmer (dører, vinduer), men holder innredningssystemer (som bevegelsesdetektorer eller innerdører) inaktive slik at du kan flytte om. I motsetning, hvis du skyver vekk knappen, alle systemer er fulle farten. Du har 60 sekunder å avslutte før du vil sette av bevegelsesdetektor alarm. Bypass knappen kan du hoppe over en sone som du ikke kan lukke en eller annen grunn (for eksempel hvis det er en knust vinduet klinke). Den lar deg også teste din alarm. Hvis testen ikke fungerer, vil TBL lyset blinke. Din alarm kan ha en egen "test" -knappen i stedet.

•  Program systemet. Når du vet lysene og knapper, er programmering enkelt å gjøre. Når du er klar til å forlate, sjekk at Klar-lampen lyser. (Hvis det er blinkende, kontrollere dører og vinduer for å se hvilken som er åpen.) Deretter skyver bort knappen hvis alle er på vei ut eller trykker oppholdet knappen hvis andre forblir hjemme. Sjekk for å se at de væpnede lyset blinker, signal 60 sekunder har startet. Deretter åpner du døren, lukke den og låse det bak deg. Systemet vil avvæpne når du kommer tilbake enten når du låser opp døren med nøkkelen eller du taste inn koden på tastaturet, avhengig av hvordan systemet fungerer. Også bruke en av disse metodene hvis alarmen går av ved et uhell.

Tips og advarsler


  • Det finnes dusinvis av forskjellige ADT alarmer, så denne artikkelen gir bare en grunnleggende oversikt. Sjekk systemhåndboken for spesifikke detaljer om ditt merke og modell.