Hvordan bygge en sikkerhets Vault


Hvordan bygge en sikkerhets Vault

En hvelv sikkerhet er, per definisjon forskjellig fra en safe. Et sikkert kan være en metallboks som er skrudd fast til en vegg, men et hvelv er en faktisk walk-in plass med en sikkerhetsdør. Bygge et sikkerhetshvelv er relativt enkelt å gjøre. Med mindre du planlegger en stor oppussing eller installerer hvelv den sikkerhet som en del av et nybygg, er den beste tingen å gjøre for å gjøre det ut av et skap.

Bruksanvisning


•  Velg den ideelle beliggenheten i ditt hjem for ditt hvelv sikkerhet. Avhengig av hva du har tenkt å holde på det, det sannsynligvis ikke trenger å være for stor. En ubrukt skapet ville være tilstrekkelig. Uansett hvor du velger, bør det være en plass som har bare én døråpning, solide vegger og ingen vinduer.

•  Tøm skapet av alt som er der inne. En hvelv sikkerhet bør ha noe i det, men det som du vil skal holdes sikker.

•  Fjern den eksisterende døren og installere en sikkerhets en. Sikkerhet døren må være av samme størrelse som den vanlige og bør installeres i henhold til maunfacturer instruksjoner.

•  Sett på tradisjonelt treverk som omgir dørkarmen med en tynn metall spark styret, som vil hindre noen fra nysgjerrige døren åpen. Metall spark styrene kan bli funnet hjemme forbedring butikker og er enkle å installere.

•  Kjøp en trådløs sikkerhet kamera og fest den til veggen mot den retningen du vil ha det til. Det er opp til deg om du vil installere det på innsiden eller utsiden av hvelvet.

•  Installer programvaren som fulgte med kameraet til datamaskinen, slik at du kan overvåke eventuelle aktiviteter som kameraet poster.

Tips og advarsler


  • Alltid holde døren låst og nøkkelen på et trygt sted.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler