Hovudside

Sprut Høres Fra Sump Pump

by Walther

Sprut Høres Fra Sump Pump

Sump pumper er utformet for å fjerne vann fra kjelleren sump i tilfelle av en flom eller når overflatevann renner mot ditt hjem og jobber seg inn i kjelleren. Mange mennesker liker ideen om å ha et system på plass for å fjerne fuktighet før strukturelle skader og muggvekst kan forekomme. Når din sump pumpe gjør sloshing eller sprut lyder, kan en spesiell tilbakeslagsventil være nødvendig for å redusere støy.

Identifikasjon


En sump med en pumpe i det er en måte å fjerne overskytende fuktighet automatisk. Sump pumper er konstruert for å aktiveres når en viss vann-nivå er nådd. Disse pumpene er vanligvis koblet til avløpet fliser i hjemmet eller under kjelleren. Sump pumper bør kontrolleres regelmessig for rusk som kan tette pumpen og få den til å bli svært bråkete når du kjører.

Typer


Det finnes to typer av sump pumper som brukes i boliger for å fjerne fuktighet. En pidestall pumpe er ikke ment å bli våt, og er plassert i kjelleren sumpen. Denne pumpetype har pumpen i bunnen, og at motoren sitter på toppen av bærebukken. En nedsenkbar pumpe er også brukt i kjellerbrønner for å fjerne vann. I motsetning pidestall pumper, er nedsenkbare pumper ment å sitte i vann. Når vannet har nådd et visst nivå, en flyteventil aktiverer den nedsenkbare pumpen. Hver av disse sump pumper er utsatt for sprut lyder.

Årsaker


Hvis sump pumpen begynner å gjøre en sprut lyd, kan det være et resultat av vann hamring, som oppstår når vannet slutter å strømme plutselig. En annen vanlig årsak til sprut eller slurping lyder i sump pumper er svikt i pumpen for å slå av i riktig høyde. Sump pumper uten tilbakeslagsventiler kan bli mye støy fra vann som strømmer inn og ut av pumpedrevet bevirker at pumpen for å slå av og på oftere enn nødvendig. Hvis plasker lydene er fortsatt et problem, inspisere bryter på pumpen. Justere den for å slå av pumpen før vannet renner inn i inntaket området for å redusere støy.

Oppløsning


Installere en tilbakeslagsventil kan redusere støy som kommer fra din sump pumpe. Disse ventilene er også kjent som stille tilbakeslagsventiler. Installere disse ventilene holde vannet i å strømme inn og ut av pumpen og forårsake støy. Sjekk ventiler er avgjørende for å forlenge levetiden på sump pumpe, som det reduserer slitasje på pumpen når vannet ikke er styrtende inn og ut av pumpen.