Hovudside

Hvordan Grow Organic Zucchini

by Walther

Hvordan Grow Organic Zucchini

Økologisk grønnsaksdyrking er avhengig naturlige kilder til ernæring fremfor kommersielle gjødsel. Forbereder jord med ernæringsmessig rik organisk kompost eller organisk gjødsel før planting leverer det meste av næringsstoffer squash planter vil trenge om vekstsesongen. Et ekstra lag med kompost som mulch leverer flere næringsstoffer og fraråder ugress. Solen er en viktig del av alle hagearbeid, en tomt som får seks time eller mer av full sol hver dag er nødvendig for en sunn zucchini avling. Plant organiske zucchini på våren så snart jordtemperaturen varmes opp til 70 grader F og siste frost dato har passert

Bruksanvisning


•  Rydd hagen sengen arealet for alle ugress, gress og planterøttene. Spre en 2- til 6-tommers lag av godt råtnet organisk kompost eller erfaren organisk gjødsel over planting området. Snu de beste 12 inches av jord og bland i organisk materiale som du arbeider jorda. For små hage tomter en hage gaffel er tilstrekkelig, men for større områder, vurdere å bruke en rototiller eller traktor.

•  Rake overflaten glatt. Plante frø 24 til 36 inches hverandre. På hvert planting området, plasserer tre frø, ca 1 cm fra hverandre og 2 inches dypt i jorden. Dekke frøene med jord og press forsiktig. Vanne planting nettstedene til jorda er fuktig 2 til 3 inches dyp.

•  Påfør en tomme av vann per uke under spiring og gjennom vekstsesongen. Splitte vanning opp i to eller tre økter. Hvis den naturlige regn leverer en tomme av vann per uke eller mer, er ekstra vanning ikke nødvendig.

•  Thin avlingen når zucchini frøplanter er 2 inches høy. På hvert plantestedet velge den sterkeste frøplante og fjerne de andre. De fjernede frøplanter kan plantes i et annet område eller kasseres.

•  Fordel en 2-tommer tykt lag av organisk kompost som beskyttelse rundt plantene når de er 3 til 6 inches høy. Hold mulch tilbake to inches fra stammen av plantene. Fjerne ugress for hånd for å unngå å forstyrre den grunne rotsystemer.

•  Høste zucchini ved å knipe eller klipping den bort fra vintreet, være forsiktig med å forstyrre anlegget. Små, umodne zucchini er en delikatesse og kan høstes så snart de er 2-4 inches lang. Resten av avlingen bør fjernes litt umoden fra busken. Hyppige avlinger vil stimulere planten til å fortsette å produsere gjennom sesongen.

Tips og advarsler


  • Hvis jorda er dyp og rik, er nok en 2-tommers lag av organisk materiale. Jord som er sand, ernæringsmessig dårlig eller leire som vil kreve en dypere 4- til 6-tommers lag av organisk materiale for å endre jord og forberede seg på en organisk zucchini seng. Hvis jorda er steinete eller svært tung leire, bygge en 12-tommers-tall hevet seng og fyll den med god kvalitet matjord og kompost.
  • Når vokser organisk for kommersielle formål, må landet være sertifisert økologisk. Dette er en langvarig og kostbar prosedyre som innebærer applikasjoner og jordprøver. For hjemmet hagen, så lenge jorda ikke har gjennomgått tunge anvendelser av handelsgjødsel og plantevernmidler i de siste årene, er den egnet for økologisk dyrking. På land som har høye nivåer av plantevernmidler og kunstgjødsel i jorda, bygge en hevet seng og fyll den med organisk jord eller dyrke squash i containere fylt med organisk plantejord.