Hovudside

Hvordan identifisere Typer Pine Trees

by Walther

Hvordan identifisere Typer Pine Trees

Furu er en familie av eviggrønne trær som har nål-lignende blader og kjegler. Vanligvis, de forblir grønn hele året og ikke slippe sine blader om høsten som andre trær. Det er mer enn hundre arter av furu som vokser globalt; over 30 forskjellige typer av furutrær vokser i Nord-Amerika. Det finnes en rekke måter å identifisere typer av furutrær ved å studere sine ulike deler som nåler og greiner.

Bruksanvisning


•  Mål lengden av nålene av furu. Hvis nålene er lengre enn 10 inches, kan treet være en Ponderosa furu. Hvis nålene er mellom fire og seks inches lang, kan treet være en østerriksk furu eller rød furu. Hvis nålene er liten --- mellom mindre enn en tomme og tre inches --- treet kan være en hvit, Virginia eller Scotch furu.

•  Smell treet. Noen pines har en veldig sterk, stikkende lukt, mens andre arter har mild lukt. Virginia furu og Scotch furu har en sterk furu duft, men den østerrikske furu har bare en moderat furu lukt. Den hvite furu og den afghanske furu har liten eller ingen duft.

•  Undersøk fargen på nålene. De fleste furu nåler er en dyp grønn, men arter som Carolina safir og hvit furu har blåaktig grønne nåler, og Ponderosa furu har lysegrønne nåler.

•  Undersøk hvordan nålene vokse. Furutrær er den eneste barskog treet der nålene vokser i bunter og ikke direkte fra næringen selv. Hvis det er tre nåler i hver pakke treet er trolig en knobcone furu. Hvis nålene er i bunter på fem, er treet sannsynligvis en Hartweg er furu. Hvis nålene er i bunter av to, er treet en Colorado Pinyon furu (dersom nålene er ikke skarp) eller en biskop furu (dersom nålene er skarpe).