Hovudside

Hvordan å gjenopprette en kombinasjon av en Master Lock Glo

by Walther

En Master Lock Glo kombinasjonslås er rett og slett en perle-krom-farget Sphero kombinasjon hengelås, også kjent som en SmoothSpin lås, som lyser opp med en blå, grønn, rød eller lilla glød når du ringer din kombinasjon. Master Lock gir to tjenester for kombinasjon recovery - en gratis online Master Lock Vault konto hvor eieren forlater kombinasjonen og senere henter det som trengs; og en post-i utvinning tjenesten. Master Lock vil ikke hente kombinasjoner for nyere detaljhandel låser uten serienummer eller tilkoblede låser.

Bruksanvisning


•  Besøk Master Lock Vault websiden hvis du lagret kombinasjonen online. Gi ditt brukernavn i "Kom i gang i 3 enkle trinn", klikk på "Fortsett" -knappen, og deretter taster koden. Følg instruksjonene for å gjenopprette din kombinasjon på skjermen.

•  Lag en kopi av baksiden av fristilt Master Lock Glo hengelås med et kamera eller kopimaskin hvis du ikke har tatt vare på combo online og du har hengelås serienummer. Skriv ut en kopi og skrive inn serienummeret på den. Print og fyll ut Master Lock Mistet Kombinasjon Form (se Resources), har det bevitnet av en notarius, sende papirene til Master Lock, deretter vente fire til seks uker for kombinasjonen eller for Master Lock for å sende deg et varsel om at kombinasjonen er uopprettelig.

•  Kontakt en lokal låsesmed hvis Master Lock ikke kan hente den kombinasjonen, hvis låsen ikke har et serienummer eller hvis det er knyttet til et annet objekt. Ansette låsesmed for å komme til låsen beliggenhet og gjenopprette kombinasjonen eller ta låsen til låsesmed for å ha kombinasjonen hentes.

Tips og advarsler


  • Hvis du har glemt ditt Master Lock Vault brukernavn eller passord, klikk på "Jeg har glemt påloggingsinformasjon, kan du hjelpe" linken under "Fortsett" og "New Vault" knappene på Master Lock Vault hjemmesiden.
  • Hvis du ikke lenger bruker samme e-postadresse, og kan ikke huske brukernavn og passord, gå til Master Lock Vault Reset Min konto side Vault (se Ressurser), angir du registrert e-postadresse, og følg instruksjonene på skjermen for å endre adresse og re-tilgang din konto.
  • E-Commerce Team (se Ressurser) håndterer utvinning forespørsler utenfor USA.
  • Master Lock vil ikke hente en kombinasjon for en innsatt med mindre anmodningen er på papir som har fengsel brev.