Hovudside

Hvordan Grow Spinat til Baby Leaf Stage med innendørs Økende Lys

by Walther

Hvordan Grow Spinat til Baby Leaf Stage med innendørs Økende Lys

Stor tilfredshet kommer fra å være i stand til å vokse, høste og spise friske grønnsaker og greener som du har vokst deg selv. Mens dette gjør du enkelt i sommer, mange steder i USA er det umulig å ha en utendørs hage resten av året. Legge lysene til en innendørs hage kan du slå de korte, kalde dager på vinteren og fortsette å samle ferske råvarer året rundt.

Bruksanvisning


•  Fyll planting skuffer med frø start mix. Vann det godt og trykk den lett ned, men ikke pakke det inn. Når du er ferdig, bør det være om lag 3 ½ til 4 inches dyp. Still planting skuffen i større skuffen, slik at den andre inneholder noen drenering fra planting skuffen.

•  Plant spinat frø om en tomme fra hverandre i alle retninger. Du kan plante dem tettere sammen, men tynn dem etter at de spire å hindre overbefolkning.

•  Dekk frøene med et tynt lag av frø start mix. Ikke trykk den ned. Bruk akkurat nok slik at du ikke kan se frøene. Tåke frøene lett. Start mix bør være litt fuktig, men ikke gjennomvåt.

•  Dekk brettet med den svarte plastposen. Plasser den i et varmt sted, for eksempel på toppen av kjøleskapet. Overvåke planting skuffen daglig til frøene spire.

•  Avdekk planting skuffen og legg den under vokse lysene. Plasser lysene ca 6 inches fra toppen av plantene. Still inn timeren slik at de unge plantene får ca 14 til 16 timer per dag av lys. Vann så ofte som nødvendig for å holde jorda fuktig.

•  Flytt lysene opp som spinat vokser, for å opprettholde avstanden mellom planter og lys. Du kan henge lysene fra taket, eller kjøpe eller lage et stativ til å gjøre flytte lysene lett.

•  Skjær spinat blader fra plantene når baby bladene er ønsket størrelse. Clip stilkene ca 1 cm over jorda, slik at flere blader å vokse fra samme plante.

Tips og advarsler


  • Skift lysrør når endene bli svart. Dette er et tegn på at pæren effektive liv som en vokse lys er over, selv om det fortsatt virker greit. Du trenger ikke å kjøpe skuffer laget spesielt for å vokse, men sørg for alt du bruker er ren og har tilstrekkelig dreneringshull i bunnen av den.
  • Ikke bruk lys som avgir varme nær anbud unge planter. Plasser hånden under lyset, nær plantene. Hvis det føles varmt, flytte lysene opp litt, for å unngå skade på spinat.