Hovudside

Førskolen informasjon om Pine Trees

by Walther

Førskolen informasjon om Pine Trees

Furutrær refererer til en stor gruppe av trær som kalles "evergreens". Evergreens aldri miste sine nåler som andre trær med blader gjør hvert år i høst. Furutrær er også kalt "bartrær," fordi de produserer sine frø i kjegler. Furutrær er en type tre i eviggrønne familie, sammen med seder, balsamer, graner og graner.

Hvor Pine Trees Grow


Furutrær vokser på de fleste regioner i USA, med unntak av ørkenen. Furutrær ofte vokser sammen i grupper, siden kongler vil falle fra treet og spire i nærheten, skape flere furutrær. Furutrær vokser godt i skogen, på fjellkjeder og selv i landskaps rundt verftet. Furutrær kan vokse i de fleste forhold der de har jord som holder seg ikke våt og litt solskinn hver dag.

Hvem bor i Pine Trees


Siden furutrær holde sine nåler hele året, gir de boliger for mange skapninger. Fuglene lever i trærne om vinteren fordi grenene skjule dem fra andre dyr og nålene gi beskyttelse mot vind og kulde. I løpet av våren, vil fuglene lage reir i grenene og har en tendens til sine babyer.

Ekorn, gjengen, stinkdyr og enda en vaskebjørn kan leve i en furu. Ekorn bygge store reir laget av bladene på toppen av treet og leve i det hele året. Ekornene vil også reir med babyer i løpet av våren, så babyer forlate å gjøre sine egne reir i sommer.

Bugs som biller, larver, maur og møll krype rundt i nålene og på bark av en furu. Barken gir beskyttelse og noen ganger også et hjem for insekter som borer seg ut hull.

Hva er Kongler


Kongler er "frukt" som faller fra furu. Kongler utvikle på endene av grenene på et furutre hvert år, men kanskje ikke falle av treet hvert år. Noen kongler holde på og bo i et tre i tre til fem år.

Når en kongle er klar, dens "kronbladene" vil åpne opp og et frø vil falle ut. Det er hundrevis av frø i hver kongle. Noen ganger hele kongle vil falle eller bare flere av frøene. frøene blir tråkket på, furukongler bli knaste og frøet ender opp i bakken, under skitt.

Kongler kan brukes i mange håndverk prosjekter. Kongler dekorere kranser, lage fuglebrett og kan også brukes i ornamenter på et juletre.

Plant et Pine Tree


Plante et furutre er best når det gjøres fra en plante og ikke et frø. Når du planter en furu, må du grave et stort hull og legge til andre ting til jord for å fø den nye treet.

Når hullet er gravd, bland i torvmose eller kompost med jorda allerede er der. Deretter plasserer røttene i blandingen og dekke med jord, kompost eller torv mose. Pat skitt fast på plass. Avhengig av hvor du planter treet ditt, må du kanskje å feste den til en stake for å hindre vinden fra den velter eller gjør det vokse skjevt.

Bruker for Pine Trees


Furutrær har mange forskjellige bruksområder. De er kuttet ned og loggene er gjort i styrene. Platene blir så brukt for å bygge hus, boder, leke fort og møbler. Når furu loggene er kuttet ned på boards, er barbering tatt og holdt til å gjøre på mindre spon. De mindre spon er pakket og solgt som kjæledyr senger for små dyr, for eksempel marsvin og hamstere.

Furutrær også gir skygge, vind blokker når plantet på rad og steder å leve for fugler og dyr. Noen mennesker også kutte ned små furutrær og bringe dem inn i husene sine hvert år som juletrær.