Hovudside

Slik installerer en Clothes Rod i et skap

by Walther

Hengende klær i et skap er en praktisk metode for lagring og en måte å hindre klær fra å bli overdrevet krøllete. Stenger er vanligvis strukket fra den ene side av et skap til et annet for å tilveiebringe et sted for kleshengere. Ved å bruke bare noen få komponenter og enkle å bruke verktøy, kan du med hell installere et skap stang.

Bruksanvisning


•  Bestem høyde for å installere et skap stang. Vurdere lengden av klær, inkludert kjoler og kåper, å bestemme monteringshøyde. Bestem deg for en monteringshøyde, i inches, for klær stang.

•  Mål høyden som ble besluttet for skapet stang med et målebånd. Mål fra gulvet opp til ønsket høyde og merk posisjonen på veggen med en blyant. Plasser et nivå på veggen og tegne en vertikal linje på det markerte punktet.

•  Bestem hvor mye plass som er nødvendig fra bakveggen av skapet for å gi plass for kleshengere og klær. Måle ut fra bakveggen av skapet med målebåndet og markere posisjonen med en blyant på en sidevegg.

•  Gjenta måle- og merkeprosessen for den motsatte sidevegg i skapet.

•  Bor et pilot hull på de merkede punktene på begge veggene med en drill og liten diameter boret på det punktet der den horisontale målingen fanger opp den vertikale linjen.

•  Kjør en skrue i veggen anker inn i pilothull med en skrutrekker. Sett en skrue i veggen anker inn i pilothull i den motsatte veggen.

•  Sett inn en treskrue inn i sentrum av en runde skap stang festebraketten. Monter braketten til veggen anker med en skrutrekker. Installere en ny runde skap stang festebrakett inn i veggen anker i den motsatte veggen. Legg merke til at en rund brakett vil ha en solid ring for å holde stangen på plass og en annen brakett med en delvis ring for å tillate stangen å være lett innsettes.

•  Skaff en skap stang som er riktig lengde for avstanden i skapet mellom de to installerte parentes. Skjær en trepinne til lengde med en fin-tann så, hvis det er nødvendig.

•  Sett den ene enden av stangen inn i stangholderen med en fast kant rundt braketten for å holde stangen på plass. Skyv den motsatte enden av stangen inn i braketten på motsatt vegg ved å skyve den inn i braketten. Rotere braketten, hvis det er nødvendig, slik at den åpne side av brakettringen peker opp.