Hovudside

DIY First Aid Kit

by Walther

Å ha et komplett førstehjelpsskrin i hjemmet er nødvendig å behandle mindre skader og gi umiddelbar hjelp hvis et sykehus tur er nødvendig. Selv om du kan kjøpe en pre-laget kit, kan det ikke ha alt du trenger. Ved å samle forsyninger for kit, vil du sikre at det er komplett og i stand til å hjelpe i enhver medisinsk situasjon.

Bandasjer


De viktigste elementene du bør ha i din førstehjelp kit er bandasjer. Disse vil mest sannsynlig bli brukt mest, og bør være det mest rikelig av noe element du lagre det. Start ut med minst 25 plaster i ulike størrelser. Plaster er ikke de eneste typer bandasjer du bør ha med i pakken. Det bør også inkludere to rullet bandasjer i ulike bredder (tre og fire inches er gode å starte ut med). Sørg for at du har klipp å gå med bandasjer slik at du kan feste dem rundt en forstuing eller såret.

Injury Prevention


Foruten bandasjer, bør du utstyre settet med elementer som trengs for å behandle ulike skader. Kit bør inneholde flere absorberende kompresser, noe som kan bidra til å stoppe blodstrømmen fra et åpent sår. Disse komprimerer bør være festet med noen klut tape som er sterile og egnet for førstehjelp bruk. En rull med tape og to eller tre kompresser bør være tilstrekkelig for settet. I denne samme ånd, bør du inkludere antiseptisk tørke pakker, en umiddelbar kaldt omslag, hydrokortison salve pakker og flere gasbind pads i ulike størrelser.

Diverse deler


Det finnes også flere elementer som ikke faller inn i såret eller forstuing kategori som du kanskje ønsker å inkludere. Disse elementene vil bli brukt sjelden, men å ha dem vil være en stor lettelse hvis du noen gang trenger å bruke dem. Inkluderer et teppe i førstehjelp kit. Hvis du noen gang trenger å varme opp noen eller sitter fast i en nødsituasjon der noen er underdressed, ha et teppe kan redde et liv. En pust barriere er godt å ha i tilfelle noen trenger å utføre HLR. Sørg for at førstehjelpsskrin inneholder pakker av aspirin for smertelindring. Du bør også holde et termometer i settet bare i tilfelle du trenger å se for en feber. Holde en saks og pinsett vil gi deg ekstra verktøy for å kutte gasbind eller bidra til å fjerne gjenstander fra en persons hud. Til slutt, hvis du har en ekstra mobiltelefon med en lader (som aktiveres og verker), holde den i settet. Du må kanskje evakuere raskt, og å ha en mobiltelefon i førstehjelp kit vil være en stor hjelp hvis du har glemt din hjemme.