Hovudside

Hvordan Desinfiser med planter

by Walther

Hvordan Desinfiser med planter

Når et hjem har et alvorlig problem med skadeinsekter eller gnagere, spesielt termitter eller kakerlakker, er utgassing ofte den eneste løsningen. Det finnes ulike typer kjemikalier som brukes for gassing, men de er alle vurdert farlig for planter. Dette betyr at ikke bare må folk og kjæledyr fjernes før gassing, men plantene trenger for å bli tatt ut i tillegg. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i døden av plantene.

Bruksanvisning


•  Vann plantene dine godt før du flytter. Gjør dette langt nok på forhånd at overflødig vann vil ha tid til å renne ut av pottene før du faktisk flytte plantene dine. Hvis plantene skal gå et sted med et betydelig forskjellig temperatur enn de er vant til, ta noen dager å sakte venne dem til den nye temperaturen før du flytter dem. Dette bidrar til å hindre støt.

•  Fjern alle dine mindre planter, tar dem et sted vil du være i stand til å forlate dem for varigheten av utgassing prosessen. Vanligvis en venn eller slektning vil være i stand til å holde potteplanter for deg. Plan om å ha alle plantene ut eller ditt hus for to til tre dager.

•  Plasser store planter på en møbel dolly for å flytte dem. Dette er en lav plattform med hjul og vil i stor grad forenkle prosessen med å flytte svært store, tunge planter. Hvis du har et trygt sted i hagen din, og klimaet er egnet, vurdere å forlate plantene utenfor før de kan returneres til hjemmet. Hvis ikke, kan du leie en lastebil med en heis gate for å flytte slike planter til et trygt sted under desinfeksjonen.

Tips og advarsler


  • Lag en liste over alle plantene dine godt i forkant av når ditt hjem er å være fumigated. Gå nøye gjennom hvert rom og merke noen planter eller andre levende ting som du holder i det rommet. Fjern så mange av de plantene som du kan på forhånd. Krysser hverandre en av listen som det er fjernet. Dette vil forenkle prosessen som gassing datoen nærmer seg. Hvis du har mange planter og tar dem til mer enn ett sted for oppbevaring, kan du også ønsker å være oppmerksom på listen hvor anlegget er bor inntil gassing er fullført.
  • Hvis du desinfisere hjemmet ditt selv, sjekk for å se om plantene må fjernes. Utgassing krever vanligvis fjerning av planter. Dugg, som brukes for lopper og edderkopper, ikke krever typisk planter som skal fjernes. Les etiketten for fullstendige instruksjoner.
  • Sulfurylfluorid er en kjemikalie som vanligvis brukes for profesjonell gassing. Denne giften vil drepe noe den når, inkludert fisk, dyr og planter. Noen planter eller andre levende ting igjen i en bygning som blir fumigated vil dø, så dobbeltsjekke for å være sikker på at du får alt ut før desinfeksjonen. Ikke gå tilbake til bygningen før den har blitt sertifisert som trygge.