Hovudside

Spring Desert Flowers i nærheten av Las Vegas

by Walther

Spring Desert Flowers i nærheten av Las Vegas

Hver vår ørkenområdene rundt Las Vegas, Nevada, livne til med pene ettårige, stauder og blomstrende busker i en regnbue av farger. Las Vegas ligger i det sørlige Nevada og er omgitt av Mojave-ørkenen, den 25.000 kvadratkilometer regn skygge ørkenen som fungerer som overgangen fra den tørre Sonora-ørkenen til den kjøligere Great Basin regionen. Blomster som ligger i ørkenens lavere høyder blomstrer først når temperaturen blir varmere, og som våren skrider de høyereliggende områder blir teppebelagt med ulike markblomster.

Ettårige


Borage, Goosefoot, Solsikkefrø og Waterleaf blomst familier er bare noen av gruppene av årlige blomster du kan finne hver vår i ørkenområdene rundt Las Vegas. Vingemutter Cryptantha, også kjent som Forglemmegei Nots, er en høy årlig blomst av Borage familie som viser av små, klokkeformede hvite blomster som våren bringer varmere temperaturer til sørlige Nevada. Brown-Eyed og Golden Evening Primrose blomstre å frigi en søt duft under våren kveldene, mens flere varianter av solsikker, inkludert Desert Sikori, Star-tistel og Ghost Grus åpen for å hilse den stigende solen fra våren gjennom høsten. Desert Marigolds anses ettårige eller kortvarige stauder, som sine lyse gule blomster kan bli funnet i blomst fra mars til november.

Stauder


Flerårig blomst familier som ofte finnes i Las Vegas omkringliggende ørken i løpet av våren inkluderer Buttercup, dogbane, figwort og Milkweed. Vestlige og Mancos Columbines er grønne, lav voksende stauder som har fargerike blomstrer hver vår, mens Palmers Penstemon har høye, stammer oppreist som blomstrer med rosa blomster med lilla striper. Gullgule Calylophus, relatert til kvelden primroses, er en staude som åpner i små klynger ved solnedgang og forblir i blomst før varmen av morgenen. Flere varianter av valmuer, roser og tistler er også våren Urter som vanligvis finnes i ørkenen rundt Las Vegas.

Native Orchids


Mens Hawaii er ofte referert til som Orchid Capital of the World, hevder bare tre innfødte orkidéarter, Nevada er hjem til 14 lokale arter. Tre innfødte orkidéarter naturlig trives i varme ørkener rundt Las Vegas, hvor våren-time temperaturer kan ligge hvor som helst i området mellom ni grader Fahrenheit i vinter til 119 i sommer. Ifølge Carol Siegel av unlv, orkide arter Epipactis gigantea, ofte funnet i Red Rock Canyon National Conservation Area, Platanthera dilatata var. leucostachys, ofte sett i Kyle Canyon, og ofte funnet Platanthera sparsiflora trenger bare spor av vann og svak skyggelegging for å overleve de fjær tidsbegrensninger i Las Vegas, Nevada.