Hovudside

Slik Care for en Weeping Willow Tree

by Walther

Slik Care for en Weeping Willow Tree

En gråtende piletre (Salix babylonica) har lange, feiende grener som har sølvgrå blader. Treet er hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 9, selv om det kan overleve i USDA sone 10 med tilstrekkelig vann. Gråtende selje vokser høyt, blir midtpunktet i landskapet når det får forsvarlig omsorg.

Plassering valg


Gråtende gjør det bra i både full sol og delvis skyggelagte områder, men unngå å plante trær i nærheten av det hvis de vil fullstendig blokkere selje sin sollys når de er modne. Trær og bygninger bør være minst 30 meter fra den gråtende vier. Fordi en gråtende selje sin sprø grener bryte lett i områder med mye vind, kan installere et gjerde eller vindfang være nødvendig hvis vinden er et problem i ditt område. Gråtende tåler nesten alle slags jord som ikke tørker ut raskt. Treet kommer 30 til 40 meter høy, og dens kalesjen er like bred. Det er derfor ikke egnet for en liten plen, og dens store rotsystem kan invadere vann og septisk system linjer.

Vann og gjødsel


Gress og andre planter vokser dårlig under en gråtende selje sin ordnede grener, men legger en 2- til 4-tommers-tykke lag av mulch på jordoverflaten under treet bidrar til å hindre jord tap av fuktighet. Legg igjen en 3-til 4-tommers mellomrom mellom bagasjerommet og mulch. Vanne din gråt willow regelmessig under tørt vær hvis det er ikke i nærheten av en dam, bekk eller annen konsekvent vannkilde. Holde jorda fuktig, men ikke våt, til alle tider resultater i tre beste vekst.

En moden selje gråt ikke krever gjødsel hvis det er i rikt jordsmonn og bladene er en sunn grønne eller nærliggende plener blir befruktet regelmessig. Ellers kan 1 pund av nitrogen per 100 kvadratmeter med jord brukes under selje sin baldakin tidlig på våren og midtsommer. For eksempel bruke 6 1/2 pounds av 15-5-10 granulert gjødsel for et gammelt tre med en baldakin spredning av 1000 kvadratmeter, eller bruke 3.3 pounds av gjødsel for en yngre tre med bare en 500 kvadratmeter baldakin . Strø gjødsel jevnt på toppen av jord, og starter en fot fra treet i bagasjerommet og endte på treets drypp linje, som er ytterkanten av sin baldakin, og vann området grundig slik at gjødsel begynner å oppløse og suge inn i bakken . Mennesker og kjæledyr bør være ute av befruktede området inntil granulater oppløses.

Opprydding Rutinemessig


De lange, drapering gråtende selje grener krever årlig beskjæring for å holde dem opp fra bakken. Skjær tilbake grenene til ønsket lengde med beskjæringssakser på senvinteren eller tidlig vår. Beskjære ut skadede grener som helst. Desinfisering beskjæringssakser før beskjæring og etter trimming sykelig tre hindrer spredning av plantesykdommer og skadedyr. Tørke av beskjæringssakser med en klut som er fuktet i isopropylalkohol desinfiserer dem. Gråtende røyter mye, nødvendig regelmessig opprydding. Løv, whiplike grener og rakler er det vanlig avfall. Rake under treet regelmessig for å fjerne rusk.

Sykdom Ledelse


Ulike sykdommer påvirker gråtende selje. Willow skorpedannelse, som er en sopp, dreper unge blader og produserer grønne sporer på undersiden av bladverket. Når piletre skabb kombinerer med sopp Physalospora miyabeana, er den resulterende sykdom kalt piletre sykdom på planter. Canker sykdommer som forlater lesjoner på løvverk og stammer er også vanlig i gråt vier. Beskjæring ut infiserte grener og fjerne treet hvis infeksjonen går over i bagasjerommet er de beste kontrollalternativene for cankers, selje sykdom på planter og vier skorpe. Pulveraktig mugg, rust og tjære flekk påvirke løvverk, og de er sjelden en grunn til bekymring. Beskjæring dårlig ut infiserte grener kombinert med regelmessig raking og disponering av falne rusk fra treet minimerer disse sykdommene. Den mest dødelige sykdom, krone gnagsår, resulterer i gnagsår vekster på stammen nær bakken eller høyere. Et tre infisert med krone gnagsår krever umiddelbar fjerning, og ikke plante i det området i to år.

Skadedyrkontroll


Mest gråt willow skadedyr forårsake minimal skade og ikke krever kontroll med mindre tunge populasjoner synlig svekke treet eller begynner å spre en sykdom. Bladlus, som er små, pæreformet insekter som lever på undersiden av bladene, la bak klebrig honningdugg og kan spre sykdom til et piletre. Sprøyting løvverk med en hard stråle av vann og beskjæring dårlig ut befengt bladene bidrar til å kontrollere bladlus befolkningen. Skala insekter ligne humpete utvekster på blader og grener, og de kan svekke en selje eller spre soppsykdommer som de beiter på saft. Beskjæring tre dårlig befengt med vekter er den mest pålitelige kontrollmetode. Roundhead boremaskiner kan forårsake mest skade. De skaper runde hull i stammen, ofte i nærheten av basen. Hold bagasjerommet fri for mulch og løv. Hvis borer hull er til stede, tvinge en lang ledning inn i hvert hull for å drepe skadedyr.