Hovudside

Hvordan identifisere en Cypress

by Walther

Hvordan identifisere en Cypress

Sypresser, gang vanlig i Nord-Amerika, ble verdsatt som byggemateriale i mange år på grunn av sin motstand mot råte. På grunn av dette, de eneste typer av sypresser igjen er skallet sypress, dam sypress og Montezuma sypress, som er opprinnelig fra Mexico. Dette tilpasningsdyktig treet kan bli identifisert i et par forskjellige måter, inkludert treets plassering så vel som dens fysiske utseende.

Bruksanvisning


•  Survey plasseringen av treet. Sypresser vanligvis vokser i våtmark og sumpområder, ofte på grunt vann. Imidlertid er våt jord ikke er et krav når det gjelder sypress. Dette treet er ekstremt tilpasningsdyktig til både våte og tørre områder.

•  Merk den omkringliggende plantelivet. Sypresser ofte vokser i klynger og har en hardfør tak av blader.

•  Finn ut om treet blomstrer eller produsere frukt. Sypresser er gymnosperms; som betyr at de ikke bærer blomster eller frukt.

•  Se på den foten av treet for de gjenkjennelige "knær", som er en del av sypress treets rotsystem. En stor identifisere kvalitet er "rykket" ser at sypress trær har. Dette er fordi "knær" av rotsystemet vokse over bakken.

•  Studer bladmønstre gjennom årstidene. En sypress tre er løvskog, noe som betyr at hver vinter bladene dø og falle av. Nye bladene vokser i en lys grønn farge, deretter mørkne i sommer.