Hovudside

Hvordan bygge en Patio River Rock Underlayment

by Walther

Hvordan bygge en Patio River Rock Underlayment

En elv stein underlag under terrassen eller dekk vil gi drenering, eliminere fuktighet og gjør en ellers vanskelig å landskapet området mye mer attraktivt. Rock er lett å jobbe med og langvarig, et utmerket valg for denne type landskaps.

Bruksanvisning


•  Forbered området under dekk eller uteplass. Grave vekk det øverste laget av gress og smuss til en dybde på 6 til 12 inches. Mål områdets arealet slik at du kan kjøpe de riktige mengder materiale for de neste trinnene.

•  Line området med et landskap stoff (se Ressurser) for å hindre vekst av ugress. Pass på at det ikke er noen hull mellom bitene av landskapet stoff, hvis mulig.

•  Sett et lag med grus på toppen av landskapet stoffet. Gruslaget bør være omtrent 3 til 4 inches tykt. Dette vil holde landskapet stoffet på plass og gir mulighet for drenering av overflødig vann.

•  Kjøp din river rock. Elv stein eller elven steinblokker, kommer i en rekke størrelser og selges av pallen. Sjekk med lokale stein forhandlere for å finne karakteren, type og størrelse du tror vil se best. Når du kjøper rock, ta kontakt med forhandleren på det beløpet du trenger, basert på det arealet du skal dekke.

•  Plasser stein på toppen av grus. Start fra kantene og arbeide i, så du har en konsekvent og stram grensen hele veien rundt før du fyller i midten. Dette vil hindre skiftende, særlig hvis din stein blir plassert i en skråning.