Hovudside

Hvordan gjør man bli kvitt alger i et basseng som Rommer 5000 liter vann?

by Walther

Over bakken bassenger som har 5000 liter vann trenger å bli behandlet med kjemikalier, eller vannet vil bli skitne og alger vil danne. Den type alger i bassenget vil bestemme behandling og kjemikalier for å bli kvitt det. Før du starter enhver rengjøring regiment, senke nivået av pH til ca 7,2 deler per million (PPM).

Typer av Alger


Tre typer alger er funnet i svømmebassenger. Svart og sennep alger er sjeldne, men bassenger får disse typer alger, som er arbeidskrevende å eliminere. Svart alger vokser på vegger, gulv og basseng utstyr, mens sennep alger vil bli suspendert i vannet eller vokser på bassenget veggene og utstyr. Grønne alger, den vanligste alger, tar litt tid å bli kvitt, men er ikke så vanskelig å fjerne som de to andre typene - spesielt hvis du handle raskt. Grønne alger starter ut suspendert i vannet før vokser på veggene og utstyr.

Grønn Alger


Bassenger med 5000 liter vann og grønne alger vil trenge £ 1 av klor sjokk lagt til bassenget i kveld. Neste morgen, må du legge til algaecide ifølge bruksanvisningen på flasken. Hvert merke av algaecide har en annen anbefaling beløp for 5000-gallon basseng. Foruten å legge sjokket og algaecide, støvsuge bassenget veggene og gulvet og fjerne smuss med et blad netto. Spylings pool filtre på den andre dagen av behandlingen.

Svart og sennep Alger


Bassenger med svart eller sennep alger krever en kraftig rengjøring behandling. Kjemisk behandling for svart alger er metallisk algaecide, £ 1 av sjokk og en metall sekvesteringsmiddel. Shock er lagt om kvelden, og den metalliske algaecide legges neste morgen. Mens behandling vannet for svart eller sennep alger, støvsuge bassenget daglig og skrubbe vegger og gulv med en hard børste for å løsne den harde svart alger.

På dag 6, legge til en annen 1/2 lb av sjokk. På dag 9, legg en metall sekvesteringsmiddel til bassenget vann i henhold til instruksjonene på flasken. Denne agenten bidrar til å fjerne metaller fra metallisk algaecide. Spyle bassenget filteret annenhver dag for å rengjøre.

Holde bassenget rent


Etter behandling av bassenget og bli kvitt alger, må du forplikte seg til en ukeplan for testing av bassengvannet og tilsette kjemikalier når det trengs. PH, klor nivå og vann hardhet må opprettholdes for å holde vannet sunt for bading og alger fritt.