Hovudside

Hvordan kan jeg beskytte Fig Tree fryser?

by Walther

Hvordan kan jeg beskytte Fig Tree fryser?

Det er mulig å dyrke spiselige fiken i nordlige klima, men det kalde været er ikke noe fikentrær brukes til varig. Beskytte fikentrær fra minusgrader er viktig, fordi anlegget er semi-tropisk. Skjerming fikentrær fra kulden på alle mulige måter vil resultere i en lang levetid tre som vil produsere rikelig med fiken i årevis.

Tre Wrap og Mulch


Når trærne er små, kan du pakke dem i polyester frost tepper for å beskytte dem mot frostskader. Dette er rett og slett upraktisk for voksne trær, men unge trær som er plantet i bakken vil ha nytte av det. Legge et par inches av isolerende mulch rundt bunnen av treet for å beskytte røttene mot frost. Sørg for å fjerne treet wrap når været begynner å varme.

Dvalen


Four Winds Growers anbefaler tilbakeholdt vann fra fig i tidlig høst til rette dvalen og at anlegget bedre beskyttelse i løpet av vinteren. Ifølge Four Winds, kan en fullt sovende fikentre overleve temperaturer så lave som 10 grader Fahrenheit. Pass på å mulch rundt bunnen av en sovende tre for å gi den ekstra varmen. Det hjelper også å finne et tre ved siden av en sørvendt vegg som holder på varmen i løpet av dagen, og utstråler varme til treet.

Potte Fiken


Voksende fiken i potter er den beste måten å sikre at de ikke lider av kulde skade. En 15-gallon potten er lett å flytte inn i en skjermet beliggenhet i vinter og deretter tilbake ute på våren. I tillegg kan en rot-bundet anlegget produsere mer frukt enn et tre plantet i bakken som rotsystemet er ubegrenset.

Ly


Ly potte trær er kritisk for deres vinter overlevelse. Sette potte fiken i et uoppvarmet garasje eller en bod. Disse stedene er best fordi temperaturen ikke svinger for mye; det holder på, litt over eller litt under frysepunktet. Selv utendørs trær kan være beskyttet hvis de er dyrket i en vegger i området, eller et sted beskyttet mot de kaldeste tørke vind.