Hovudside

Typer av furutrær som vil vokse i San Diego

by Walther

Det er noen typer av furutrær som vokser godt i San Diego, California. Nålen-leaved evergreens bringe ornamental farge og furu duft til landskapet, og mange av dem vokse opp til 100 meter høye. San Diego ligger i US Department of Agriculture kaldt hardfør sone 10a og 10b, hvor vintertemperaturer sjelden dip under frysepunktet, slik at disse pines trenger ikke å tolerere ekstrem kulde.

Hensyn for Økende Pines i San Diego


Jordfuktighet er en av de viktigste hensyn for vellykket voksende pines i området, ifølge Master gartnere i San Diego. Organisasjonen anbefaler vanning furu med jevne mellomrom og dypt under tørt vær. Mulch rundt furu base bidrar til å holde jorda fuktig og kjølig også. Å stimulere vekst, gjelder nitrogen om vinteren, ellers ikke gjødsle eller alvorlig beskjære furutrær. Hvis du trenger å beskjære treet, gjøre det mellom november og januar, da voksne billene er ikke en trussel.

Torrey Pine


Torrey furu (Pinus Torreyana) er kjent som en tøff furu som kan blomstre langs San Diego kyst. Det kan tåle sjø vind, dårlig jord, tørke og intens Søn Den fem-needled furu har "strobili" - blomster - som blomstrer i februar i det milde San Diego vær. Disse blomstene ser ut som en liten rød kjegle. Torrey furu har ca 100 frø, og de er spiselige nøtter. I en privat landskap med rikt jordsmonn og moderat vann, raskt vokser furu opp til 50 meter høye.

Monterey Pine


The Monterey furu (Pinus radiata D. Don) kan bli opptil 100 meter høy, noe som gjør det en kommanderende tilstedeværelse i San Diego landskapet. Furu er kjent som en lukket-kjegle furu - kjeglene holde stengt i mange år, og selv etter at de åpner, holde de festet til grenene. Monterey furu vokser i full sol eller delvis skygge med moderat vann. Den har et utstrakt rotsystem som bidrar til å stabil bakker.

Ponderosa Pine


Ornamentale Ponderosa furu (Pinus Ponderosa) er kjent for sin dype-grønn farge og hyggelig furu duft. Treet vokser raskt og kan nå høyder opp til 150 meter; det vokser best i åpent rom. Den trives i godt drenert jord med moderat vann, men er varme og tørke tolerant gang etablert. Røttene er et godt anker slik at furu er et godt valg for erosjonssikring og vindfang i en San Diego landskapet.