Hovudside

Slik reparerer en Tomato Plant Stem

by Walther

Slik reparerer en Tomato Plant Stem

Tomatplanter kan bryte uansett hvor forsiktig du er i hagen. Kanskje stammen var lastet med frukt eller en sterk vind knakk den av anlegget. I stedet for å kaste stammen bort, prøv en reparasjon for å gjøre anlegget hel igjen. Tomatplanter kan vokse sammen igjen hvis du tar deg tid til å fikse dem. Etter et par dager, vil tomat er stammen bli reparert og vokser sammen igjen med bare en liten arr som viser pause.

Bruksanvisning


•  Undersøk stammen av tomatplante for å avgjøre om det er en gammel pause eller en ny. En gammel pause vil være vanskelig og tørket ut, mens en ny pause vil fortsatt være fuktig. Dersom bruddet er gammel, kutt på hver side av pause for å fjerne de harde endene. Ikke kutt for langt, akkurat nok til å eksponere fuktig kjøtt av stammen.

•  Fjern bladene 2 til 4 inches over og under pausen samt noe frukt på stammen. Dette vil fokusere energien av stammen i å reparere bruddet.

•  verve en venn til å hjelpe holde de to delene av stammen. Som hjelpe presser endene av de to seksjoner sammen, vikle strekk hage båndet stramt rundt spindelen for å holde stykkene tett på plass. Mange hage forsyne sentre og nettbutikker selger stretch hage tape.

•  Plasser en splint på de delene av stammen for å støtte den ødelagte stykket. Splint kan være pinner eller et stykke bambus. Pinner vil holde pause jevn og ute av stand til å bøye gjennom båndet. Fest pinnene på plass med hyssing eller tape.

•  pund eller presse en stake i bakken under lappet gren. Bind den skadede stammen til støtten med tøystykker, nylon slange eller streng. Knyt stammen fast slik at den ikke sklir ned, men ikke så stramt at stammen ikke kan bevege seg med vinden.

•  Inspiser pause tre til fire dager senere av nøye slappe båndet. Bruddet skal ha strikke seg sammen, slik at bare et arr som bevis av skaden.