Hovudside

Gjør-det-selv Hus Security

by Walther

Gjør-det-selv Hus Security

Sikkerhet i hjemmet er viktig for sikkerheten til familien din, men det betyr ikke at du må bruke penger for installasjon og en månedlig serviceavgift. Mange produkter finnes som bidra til å sikre hjemmet, og noen enda advare deg hvis noe er galt. Velg de som fungerer best for dine levekår, og installere dem selv for å spare penger og fortsatt ha fred i sinnet.

Bruksanvisning


•  Fest vindu alarmer til hvert vindu i ditt hjem. Dette er små alarmer som er limt eller skrudd på plass. En del av alarmen er festet til vinduet, og den annen rett ved siden av den på vinduskarmen. En av / på-bryteren er på alarmen slik at du kan åpne vinduet hvis nødvendig. Alarmene operere på batterier og en elektrisk magnetisk tilkobling. Hvis alarmen er aktivert, og vinduet er hevet, blir den del av alarm festet til vinduet flyttet bort og forbindelsen blir brutt. Når dette skjer, går alarmen. Bruk sterk dobbeltsidig tape for å feste den ene halvdelen til vinduet, og bruke maskinvaren som følger med alarmen å feste den andre halvparten til siderammen ved hjelp av en skrutrekker.

•  Koble en alarm til dørene i huset. Bruk samme type som du brukte for vinduene. Du kan også vurdere å bruke en koblet trådløst system. Disse er tilgjengelig hjemme forbedring sentre og elektronikkbutikker. I stedet for individuelle alarmer, de virker sammen trådløst og sende et signal til en enkelt alarmklokke. Siden det er trådløs, du trenger bare å montere hver enhet, uten bekymringer om hooking opp ledninger. Alarmene er montert med skruer til vegger og trim eller med tape til vinduer.

•  Installer deadbolt låser hvis du ikke allerede har dem. Dette er solide låsebolter uten skrå kant. Dør låser med en skrå kant er lettere plukket med ting som kredittkort. Installere en dør kjede så godt slik at du er i stand til å åpne døren uten å tillate tilgang til huset.

•  Legg en spenne bar å skyve glassdørene. Selv med en lås, kan skyvedører bli slått av sine spor med nok kraft og rocking. Hvis du har en bar avstivet mellom baksiden av døren og karmen, kan den ikke rikke. Noe så enkelt som en 1-tommers diameter rund trestolpe er alt du trenger.

•  Plasser sikkerhetsskilt i hagen din. Bare fordi sikkerheten systemet ikke er koblet til et call center betyr ikke at du må la noen andre vet det. Å ha et skilt utenfor som forteller alle som ser at du kanskje har en tilkoblet systemet vil avskrekke mange ville være innbruddstyver.

Tips og advarsler


  • Husk å låse vinduer og dører. Den beste sikkerhetssystemet i verden vil ikke rolle om slusene ikke blir brukt.
  • Fjerne eller trimme høye busker fra rundt vinduene. Grodde planter gir et sted for inntrengere å skjule mens de finne ut hvordan de skal komme inn.