Hovudside

Slik installerer kabel uten å grave en grøft

by Walther

Slik installerer kabel uten å grave en grøft

Flere typer av gjør-det-selv hjemme prosjekter krever installasjon av en utendørs kabel. En viktig prosjekt, for eksempel, er å sette opp systemet for en usynlig hundegjerde. Hvis du ikke ønsker å grave en grøft for å installere kabelen, er det en no-dig metode som fungerer like bra.

Bruksanvisning


•  Bruk en grønn kabel, når det er mulig, hvis du installerer kabelen over plenen. Dette bidrar det til å passe. For skogkledde områder, vil en svart kabel bland godt.

•  Legg ut kabelen. En usynlig hundegjerde, for eksempel, vil generelt kjøre langs grensen av din bolig eller den delen av gården vil du hunden din til å holde seg innenfor.

•  Push plen stifter i bakken og rundt kabelen for å holde den på plass. Plasser stifte over kabelen og forsiktig hamre den i bakken hver tredje til fem meter. Hvis kabelen krysser trafikkerte områder, installere stifter hver fot.

•  Sjekk kabelen ofte for å sørge for at det ikke er noen pauser. Verftet vedlikehold av utstyr og pesky critters som ekorn kan føre til brudd i kabelen. Pauser må repareres umiddelbart med en ny lengde av kabelen.