Hovudside

Hvordan Ventiler en Basement

by Walther

Boligeiere kan noen ganger undervurdere viktigheten av riktig ventilasjon i å holde et rent og sunt hjem, men ventilasjon kan faktisk forebygge problemer som spenner fra ubehagelig luftfuktighet til skade tre råte, mugg og mugg vekst. Ventiler en kjeller, for eksempel, for å hindre at disse og andre problemer krever bare noen få grunnleggende trinn.

Bruksanvisning


•  Åpne ventilasjonsluker inne i kjelleren hvis det er noen. Klimaanlegg kjøle og sirkulere luften inne i hjemmet uten å måtte trekke inn luft fra utsiden, så integrere kjelleren med sentral air condition-systemet er en av enkleste metodene for kjelleren ventilasjon de. Hvis du ikke har air condition ventilene i kjelleren, kan en 12-til 24-tommers vifte monteres til den samme effekten.

•  Åpne vinduer og andre åpninger i kjelleren. Dette vil bidra til å lufte ut kjelleren, spesielt hvis klimaanlegget ikke er integrert med kjeller. Ikke kjøre klimaanlegg med kjellervinduer åpne da dette vil redusere energieffektiviteten i klimaanlegget.

•  Installer en avfukter hvis luften i kjelleren er ekstremt fuktig. Hovedproblemet i en kjeller som ikke er riktig ventilert er fuktighet, noe som kan skape perfekte vekstforhold for å skade mugg og meldugg. Installere en elektrisk avfukter rangert etter størrelsen på hele kjelleren for å fjerne betydelige mengder fuktighet i kjelleren luft.