Hovudside

Hvordan å beskytte plantene mot Frysing i Florida

by Walther

Hvordan å beskytte plantene mot Frysing i Florida

I desember 2010, da iskaldt vær var ventet å stige på Lake Alfred, en by med sitruslunder og søte kornåkre i det sentrale Florida, bønder innleid helikopter piloter å fly frem og tilbake over sine avlinger til å flytte varm luft nær dem. Ingen tvil om det ville være en ekstrem mål for deg å ringe et helikopter for å vifte dine pryd neste gang en meteorolog spår en fryse for din del av Florida. Men det ISNA € ™ ta dårlig idé å ta enklere skritt på bakken for å beskytte din hage fra frigid vær.

Bruksanvisning


•  Plan for iskaldt vær som du plante hagen din. Sted anbud tropiske og subtropiske spiselige og prydvekster ut av Winda € ™ s bane og i det høyeste punktet i hagen din. Kald luft synker ned i lavtliggende områder, forårsaker skade på planter.

•  Plant skygge-tolerante prydplanter i henhold eviggrønne trær, som løvverk hindrer varmen fra rømmer fra under kalesjen. Den isolerer også plantene fra innkommende kald luft.

•  Care for hver plante i henhold til sine spesifikke behov. Fôr og vann dem på den anbefalte planen; beskjære om nødvendig og behandle sykdom og insektplager som problemet vises. Livskraftige, sunne planter fare bedre enn forsømte seg ut i dårlig vær. Kontakt din kooperativ forlengelse kontor eller lokale barnehager hvis du trenger informasjon om hvordan du kan ta vare på plantene i hagen din. Mate planter i nord og nord sentrale Florida i mars, juni, september og desember, for eksempel. I sør og sør sentrale Florida, gjødsle hagen din i februar, mai, august og november, anbefaler University of Florida. Påfør 1 pund av en 6-6-6 formel per 100 kvadratmeter på hver fôring til august. I høst månedene, redusere mengden med halvparten i den nordlige delen av staten, og med en tredjedel i sør.

•  Vannplanter til rotsonen morgenen før du forvente en fryse, som fuktigheten holder varmen.

•  Kast tepper eller burlap over korte busker, bruk av materiale lang nok til å nå bakken. Forankre den ved å binde dekselet til stakes eller veiing kantene ned med steiner og murstein. Fjern denne beskyttelsen når temperaturen stiger over frysepunktet igjen.

•  Ta potteplanter, for eksempel pothos, aglaonemas, Diffenbachia og ficus, innendørs når værmeldingen spår frost.

•  Paint plast kanner svart og fylle dem med vann. Plasser dem rundt mindre anlegg i dag for å hente varme fra solen. Om natten vil varmen fanget i vannet beskytte vegetasjon.