Hovudside

Slik fjerner Markiser

by Walther

Det finnes ulike typer markiser. En type består for det meste av stoffet, og kan trekkes tilbake når den ikke er i bruk. Mens disse markiser er ofte funnet på campingbiler, mange huseiere som foretrekker en uttrekkbar markise ha dem på husene sine også. Nonretractable markiser, vanligvis funnet på boliger og bedrifter, er laget av lerret og har metall eller tre innramming. Hvis du trenger å fjerne en markise, forvente å få hjelp av en venn. Gitt en markise lengde og vekt, vil du trenger minst to personer til å fullføre oppgaven.

Bruksanvisning


Uttrekkbar Markise


•  Vri vri spaken som kjøres markisen til den er i lukket stilling.

•  Plasser en stige i hver ende av forteltet. Dette vil gi deg tilgang til boltene som fester toppen rail av forteltet til bygningen.

•  Skru til boltene som fester brakettene av den øverste rekkverk til bygningen. Et verktøy eller socket sett vil fungere. Som du fjerne boltene, kan markisen falle fremover. Hold markise i oppreist stilling.

•  Senk markise rail for å fjerne det fra bygningen hvis den ikke har støttearmer som kobler overliggeren til bunnen av bygningen. Hvis det markise har støttearmer, sakte senke toppen av markise frem til den hviler mot bakken. Fjerne boltene som fester bærebrakettene i den nedre del av bygningen. Igjen, vil en skiftenøkkel eller pipesett fungere.

•  Fyll hullene i bygningen med akryl silikon caulk hvis du ikke har tenkt å installere en ny markise. Dette vil hindre fuktighet fra å komme inn i veggene. Hvis du planlegger å installere en ny markise, og du vil gjenbruke hullene, ikke fylle dem med caulk.

Permanent Struktur


•  Trekk fra hverandre borre fôr som holder lerretet på metall eller tre innramming, eller fjerne noen tau laced gjennom kantene på lerretet for å holde den på innramming. Det er også vanlig for lerretet som skal festes til rammen ved en kombinasjon av begge metoder. For eksempel vil noen bruke blonder holde sidene av lerretet stram og har borrelås for å holde lerretet til horisontale bjelkene som legger stivhet til midten av forteltet.

•  Trekk lerretet av metall eller tre innramming, og brett den opp. Hvis det er vått, legg den utfoldet i hagen din og la det tørke før det foldes sammen. Dette vil hindre mugg.

•  Grav et hull rundt de vertikale stolpene som støtter front av forteltet. Hvis polene ikke går ned i bakken, de sannsynligvis legge til en betongplate. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke en socket og skralle å skru boltene som holder braketter for de fremre vertikale stolpene på betong. I sjeldne tilfeller kan polene gå direkte inn i betongen. For å fjerne dem, eter bryte opp betong rundt stolpene med en meisel og en hammer eller så bena med en håndsag så nær bakken som mulig.

•  Skru til boltene som fester de horisontale bjelkene til bygningen. På denne tiden, er utforming koblet fra bakken og hjemmet. Rotere framing over, og legg den på bakken.

•  Fyll hullene i veggen med en silikon caulk å hindre vann fra å komme inn i huset.

•  Fjern brakettene som fester hver brikke av innramming sammen. Hvis utformingen er metall, brakettene krever vanligvis en socket og skralle å fjerne boltene. Hvis utforming er av tre, kan parentes kreve en socket og skralle eller en skrutrekker.