Hovudside

Hvordan stoppe røykvarslere Fra pipetone

by Walther

Hvordan stoppe røykvarslere Fra pipetone

Røykvarslere redde mange liv hvert år, men det kan være vanskelig å sette pris på dette faktum når du trenger å stoppe en røykvarsler fra pipe. Selv om det er mange måter å gjøre dette, er en enkel batteribytte vanligvis alt som trengs. Disse detektorene som til slutt slites ut vil kreve at du kjøper en ny røykvarsler.

Bruksanvisning


•  Sett batteriet på en batteridrevet detektor og trykk på "Test" knappen til alarmen går. Slipp knappen; enheten bør gå stille. Hvis det fortsetter å pipe, det har sannsynligvis nådd slutten av sin levetid og bør skiftes ut.

•  Sett batteriet på en hard-kablet elektrisk røykvarsler hvis bare én detektor ut av flere piper, og teste enheten. Fastmontert elektrisk røykvarslere operere på 120-volt AC huset makt, og de fleste har en kupé for et reservebatteri, i tilfelle strømbrudd. Hvis det fortsatt piper etter testing, erstatte enheten. Mange har en plug-in-kontakt, noe som gjør det enkelt å bytte til en ny enhet av samme modell; hvis ikke, ta kontakt med en elektriker for å gjøre erstatningen. Dersom alle detektorene i huset er å pipe, har de mest sannsynlig mistet makten. Se etter en utløst strømbryter. Hvis ingen er utløst, kan det være et ledningsnett problem, og du bør kontakte en elektriker.

•  Tilbake tastaturet på røykvarslere som er en del av et hjem sikkerhetssystem. Disse detektorene vil ofte gjøre ingen støy selv, men vil i stedet føre til tastaturene å pipe. Silence pipelyd ved å tilbakestille tastaturet, og ringe alarmselskapet for tjeneste så snart som mulig.

•  Rengjør røykvarslere av alle slag med komprimert eller hermetisk luft, enten en gang i året, eller når du skifter batterier. Dette vil bidra til å forhindre falske alarmer.

Tips og advarsler


  • De fleste røykvarslere bruke en vanlig 9-volts batteri. Bruk alkaliske batterier for lengre levetid.
  • Hvis du har røykvarslere knyttet til en overvåket hjem sikkerhetssystem, varsle sentralstasjonen før du gjør noe arbeid.