Hovudside

Keramiske & Betong Utendørs Planters

by Walther

Keramiske & Betong Utendørs Planters

Planters av keramikk eller betong er generelt holdbare valg for en utendørs terrasse eller blomsterhage. Keramikk, glaserte eller uglaserte, har en varme og farge som fremhever planter og dresser blandet urtehager og levende stauder. Betong kan bli oppgave med tøffere jobber som inneholder trær og aggressive planter som kjører bambus. Betong er også svært godt egnet for moderne arkitektur og asiatisk stil hjem hvor nøytral farge og reserve enkelhet speiler materialer og linjer av bygningen.

Terra Cotta


Terra cotta er hagen gå-til container, en bakt leire, uglasert keramikk. Det er overalt, går med nesten alt, blir attraktivt mosegrodd eller falmet og lime bleket og viser av fargerik eller ren grønt bladverk. Planters er relativt billig og blande inn det naturlige miljøet i hagen. Terra cotta planters kommer i alle fasonger, størrelser og dekorer fra grunnleggende blomsterpotte til utsmykkede florentinsk rekkverk boks. En ulempe med terra cotta er hvor raskt det tørker ut. Planter trenger hyppigere vanning i denne stilen container.

Glasert keramikk


Glasert keramikk holder seg bedre enn terra cotta, og det holder vann bedre, også. Disse planters koste mer enn terra cotta, men de kommer i alle levende og dempet farge slik potten i seg selv kan være et attributt i innredningen. Noen gartnere finne dette en ulempe fordi de frykter pottene konkurrere med skjønnheten av plantene i dem. Vær sikker på at planter har en drenering hull tilstrekkelig for å holde vann fra pooling i bunnen og råtner røttene av dine favorittblomstrer.

Betong Urner


En høy betong urne, eller en hel rad med dem, gir et klassisk utseende til en hage. En høy urne holder feiende bregner eller levende geranier. Kortere urner kan være en overraskende og grasiøs valg for en urtehage eller holde en serie av ettårige fra våren til høsten. En lav betong kar er solid nok til å tåle høyden på et tre og tøff nok til å hindre aggressive røtter fra brudd på veggene. Og det fine med betong er at det slites ut som betong. Beholderen vil trolig overleve deg og hagen. Plukk en du virkelig liker.

Betong utleggere


Betong utleggere kan monteres for små til mellomstore patio planters som er billig og holdbar. De paver planters er limt sammen med super-sterkt lim og kan males med en god utendørs maling for å matche eller utfylle patio farger. Disse planters wonâ € ™ t blåse over i en sterk vind, men du wonâ € ™ t ønsker å flytte dem, heller, så sette dem opp hvor de vil bo og plante dem på stedet.