Hovudside

Tiny Orange Wild Flowers

by Walther

Tiny Orange Wild Flowers

Utover våren og sommeren, enger og grøfter både er i live med blomster. Store, prangende blomster som prestekrager og svart-eyed Susans er vanlig, men de mindre blomster ofte gå ubemerket hen. Det er flere ville planter med oransje blomster som måler mindre enn 1/2 tommers inkludert strie mallow, scarlet Pimpernel og gråhåret puccoon. Butterfly luke idrett også små blomster holdt på store, sluttet klynger kalt skjermblomster.

Strie Mallow


Strie mallow (Modiola caroliniana) er en vanlig plen luke hele den sørlige USA. De er snikende stauder som blomster fra februar til juni. Sin ½-NCH bredt, oransje blomst er vagt cup-formet med fem kronblad. En moden plante når 20 inches i høyde og har et stritt stilk.

Scarlet Pimpernel


Scarlet Pimpernel (Abagakkus arvebsus) er medlem av primrose familien. Sin ¼-tommers, stjerneformet, oransje blomst er kantet og har fem kronblad. Blomstene oppstår på firkantede stilker er fra juli til august. Det spenner over hele USA og er giftig for både mennesker og husdyr. Scarlet Pimpernel er ofte forveksles med vanlig chickweed, men den firkantede stengler og oransje blomster er kjennetegnene ved den Pimpernel.

Gråhåret Puccoon


Gråhåret puccoon (Lithospermum canescens) var en favoritt blant indianerstammer. Navnet puccoon ble gitt av dem for plantens evne til å gi fargede fargestoff. ½-tommers bred, fem-petaled blomster oppstå fra mosegrodde puccoon mars til juni. Planten vokser i hele Sørøst-og Sentral-USA. Det er et medlem av Forglemmegei familien.

Butterfly Weed


Butterfly luke (Asclepias tuberosa) er uvanlig blant appelsinblomstvillblomster i at dens små blomster oppstå i grupper på paraply-formet bracts kalt skjermblomster. Butterfly luke blomster gjennom hele sommeren og vokser over hele USA, hvor det når høyder på 1 til 3 meter. Til tross for at et medlem av milkweed familie, betyr butterfly luke produserer ikke melkeaktige sekreter eller saft. Denne felles blomst hageplante er tilgjengelig for salg i mange hagesentrene og gjennom kataloger.