Hovudside

Hvordan finne en Hole in svømmebasseng

by Walther

Hvordan finne en Hole in svømmebasseng

Når du mistenker at du har en lekkasje i svømmebassenget, kan det være svært frustrerende. Du kan fortelle at du har en lekkasje hvis du faktisk se vannet fossende ut. Dette er imidlertid et hull denne størrelsen usannsynlig i et stort svømmebasseng. De fleste hullene i svømmebassenger er svært liten, og derfor, de forårsake svært små lekkasjer som er knapt merkbar. Å finne hullet i svømmebassenget som forårsaker lekkasjen kan være litt utfordrende, men med tålmodighet og litt arbeid, kan det gjøres.

Bruksanvisning


•  Finn arealet av svømmebassenget der du mistenker at det kan være et hull. Noen vanlige steder er rundt filteret eller eventuelle lysarmaturer eller området hvor stigen er tatt inn og ut.

•  Plasser flere dråper av en mørk konditorfarge i vannet der du tror hullet kan være. Hvis du ser fargestoff rushing ut, så du har funnet hullet.

•  Sett dråper fargestoff i vannet nær toppen fra utenfor svømmebasseng Hvis du er usikker på hvor hullet er. Fortsett å sette i dråper og jobb deg rundt bassenget.

•  Få i vannet med briller på hvis du ikke fant hullet nær toppen kanten av svømmebassenget. Fortsett squirting fargestoff lavere og lavere i vannet og rundt bassenget før du ser det jag ut.