Hovudside

Hvordan lage en Chess Flower Arrangement

by Walther

Hvordan lage en Chess Flower Arrangement

Utforme en sjakk-tema floral arrangement med full-ledet blomster i svart og hvitt. Roser, nelliker og georginer har en uttalt visning av saftig kronbladene for å hjelpe deg å fylle ut plassen på sjakkbrettet. Mange blomster kommer i nyanser av svart, men du kan også be din blomsterhandler å farge noen blomstrer svart for deg. For sjakkbrett stykker ser for grunnleggende de som ikke vil ta oppmerksomheten vekk oppmerksomheten fra blomster og velge dine favoritter til å innlemme i ordningen. Resten kan vises ved siden av og rundt vasen.

Bruksanvisning


•  Fyll glassbeholderen halvveis med vann. Tørk av kantene på vase for å tørke dem.

•  Tape et rutenett over toppen av vasen i en trinn tommer. Legg igjen en liten overheng av tape for hver stripe du legge til. Når gitteret er ferdige tape rundt hele utsiden av beholderen for å holde nettets båndet på plass.

•  Mål lengden på en blomst stammen ved å holde den mot vase. Bunnen av blomster hodet skal hvile langs båndlinjen og toppen av beholderen. Skjær blomsten later en 1/4 tomme rom ved bunnen av beholderen for å tillate at blomsten stammen til å absorbere vann. Skjær resten av blomstene til samme størrelse som den første.

•  Start i et hjørne av vasen og begynne å sette blomster i rutenett av tape. Veksle de svarte og hvite blomster for å skape sjakkbrettet.

•  Pakk noen sjakkbrikker med wire. Sett dem en om gangen inn i sentrum av en blomst. De bør sitte jevnt. Hvis de ikke gjør det, bøye ledningen til du er i stand til å stabilisere brikkene på floral sjakkbrett. En annen måte å arrangere bitene er å sette inn ledningen og pakk det rundt tape grid forlater nok ledning til å bøye stykket på plass over blomstene.

•  Avslutt ordningen ved å sette grønne å legge til en fargeklatt. Små sprut av grønt er alt som kreves. Mål grøntområder på samme måte som du gjorde blomstene og innsatsen stammer mellom og rundt blomstene.

Tips og advarsler


  • Eksperimentere med forskjellige størrelser av wire for sjakkbrikkene og bruke den som et dekorativt element. Fargerike perler kan legges til ledningen for ytterligere tilpasning. Andre ideer for et sjakk-tema ordning inkluderer en svart og hvit utforming plassert i en vase formet som en sjakkbrikke eller en ordning plasseres direkte på et sjakkbrett.
  • Bruk en type blomst i to forskjellige farger for å skape et nivå ordning for bitene. Hvis du ikke kan finne sorte blomster, kan du lage den samme ordningen ved hjelp av ulike farger.