Hovudside

Hvordan å plante treet Borekaks

by Walther

Hvis du har gått gjennom prosessen med å kutte en stilk og spre det, har du sannsynligvis nå ønsker å plante den utendørs. Du kan plante asalea, sommerfugl busk eller hortensia ved å spre stammen borekaks. Planter som har blitt spredd ved hjelp av å kutte vanligvis gjør best hvis de har gått om en syklus av årstidene i et kontrollert miljø. Etter det, vil planten blomstre utendørs.

Bruksanvisning


•  Løsne bakken med en hakke før det er brutt opp i fine klumper til en dybde på 6 inches.

•  Fukt jorden før det kleber seg sammen og ikke holde seg til fingeren når du trykker den ned.

•  Grav et hull 6 inches dyp og bred nok slik at røttene vil ikke bli skadet når den er satt i. Sett planten i bakken og dekk lett med jord.

•  Vann bakken for å holde det fuktig. Gjødsle din nye anlegget lett i starten, øker etter hvert som ukene går videre.

Tips og advarsler


  • Plante planten bare etter at den har doblet i størrelse, og viser positive tegn på helse. Se etter sterk grønn farge og spirende å vises før du bestemmer deg for å plante. Når du plassere anlegget i den utenfor bakken, være sikker på at bakken er tint og faren for frost er helt borte. Det er best å plante i slutten av våren eller tidlig sommer til å holde miljøet stødig. Anlegget til nå har vært brukt til en fuktig og svært varmt klima. Plassere anlegget i bakken bare uker før vinteren vil sikkert drepe den nye frøplante.