Hovudside

Hvordan Plant Black Hills grantrær

by Walther

Black Hills gran, oppkalt etter åsene i sin opprinnelse i vestlige Sør-Dakota, er en hardfør eviggrønn med tynne, blå-grønne nåler og trange kjegler. Treet kan blomstre i ulike forhold. Det er ofte brukt i landskaps, til linje innkjørsler eller tjene som vindfang, og har også blitt populært som et juletre, på grunn av sin konsekvente konisk form. Her er hvordan å plante Svart Hills grantrær.

Bruksanvisning


•  grave hull som er to eller tre ganger større enn de bakenforliggende baller, massen av røtter og jord i bunnen av plantene.

•  Bland den utpakkede jord med gjødsel. Gjør dette på siden, ikke i hullet. For transplantasjonen, noen gran-elskere anbefaler hummer kompost laget av kysten av Maine; andre stole på treet Saver laget av Plant Health Care. Dette er bare to av mange mulige typer gjødsel.

•  Bring over vannslangen og fukte mix.

•  Nå fjerne striesekker eller beholdere fra trærne, og senk trærne delikat inn i sine respektive hull, pass på å ikke bryte hverandre roten baller. De grunn baller bør hvile om en tomme eller to over den omkringliggende jord (kjent som "grade").

•  Fyll hullene med vann, som dekker røttene, og deretter la det renne inn i omkringliggende jord.

•  Pitch jord / gjødsel blandingen inn i hullene, som dekker de grunnlegg baller og gjør at trærne er rette. Prøv å lage hevet ringer av jord rundt trærne for å hjelpe dem med å holde på vann.

•  Legg 2 til 3 inches av bark mulch oppå hverandre nyplantede basen. Dette vil bidra til å holde på fuktigheten.

•  Hold jorden fuktig for de første to ukene. Dette er den mest delikate scenen for de transplanterte Black Hills gran, og de krever fuktighet. Etter de første to ukene, vann omtrent en gang i uken. Når du er i tvil, ta på jord --- hvis det er tørt, vann det.

Tips og advarsler


  • Black Hills graner vil vokse i varierende forhold, gjør det bra i Planting Soner 2 til 6. De liker full sol, men tåler kulde og kan til og med takle tørr soil.You kan plante granene nesten enhver tid av året, men det er best ikke å plante like før vinteren. Planting mot slutten av sommeren eller tidlig høst vil gi de unge trær og deres røtter tid til å tilpasse seg endringen og øke oddsen for en sunn overgang til deres nye soil.Before våren vekst begynner hvert år, gjødsle Svart Hills graner med en generell gjødsel.
  • Ikke fjern trær fra sine striesekker før du er klar til å sette dem i bakken. Gjør du det kan tørke ut den delikate root baller.