Hovudside

The Natural Habitat of Orchids

by Walther

The Natural Habitat of Orchids

Langt de fleste av orkideer er innfødt til tropiske regioner i Sentral-Amerika og Sør-Amerika, Afrika, Madagaskar, Asia og New Guinea. Orkide er den nasjonale blomst i Costa Rica, der den vokser i naturen. Avskoging i disse områdene truer flora og fauna som vokser i tropiske skoger. Av denne grunn, kan tropiske skoger anses truet, selv om det er prosjekter dedikert til bevaring av disse naturlige orkide habitater.

Mount Chirrip & oacute;


Costa Rica & rsquo; s imponerende National Park skylder sin mangfold av sitt store høydeområdet og de unike mikroklima i Stillehavet og Karibia bakker. I dette tropiske haven er grasiøs trebregner, vinranker, bekker og bambus. Den mid-høyde tåkeskogen er hjem til en overflod av fuktighet søker planter som bromeliads og orkideer.

Vegetasjon


Biologer identifisere flere lag av lagdeling i en tropisk skog. Den høyeste baldakin inneholder løvfellende paraply-lignende trær som har små blader fordi de er utsatt for tørre vinder. I de nedre partier er det sparsom plantevekst.

Geologi


Dagens Costa Rica og Panama er et resultat av vulkanutbrudd millioner av år siden. Den resulterende land bro forbinder Nord-Amerika og Sør-Amerika er ansvarlig for den utrolig høy mengde av biologisk mangfold i dette lille området. Broen til rette bevegelsen av plante- og dyrearter både nord og sør.

Epifytter


Ulike planter, inkludert orkideer, utvikle strategier for å nå sollyset i en tropisk skog. Epifytter & mdash; eller luft planter & mdash; vokser på grener høyt i trærne, ved hjelp av lemmer bare for støtte, tappe luften for fuktighet. Woody vinstokker vokse opp trestammer, mens grønne-stammet planter som Philodendron forbli i de nedre delene.

Cloud Forest


En sky skog eksisterer på grunn av de våte tropiske vinder som blåser over bratte fjellsider. Det er forskjellig fra en regnskog fordi det meste av ambient fuktighet kommer fra skyene, med lite beløp fra regn. Hundrevis av planter som orkideer avhengig av kontinuerlig tåke fra skyene for deres overlevelse.

Bevaring


I 2002, et team av forskere og frivillige plantet 4200 treet saplings på eiendom som grenser til Chirrip & oacute; National Park til spydspiss miljømål og etablere pedagogiske programmer. En av dem er Cloud reserve, hjem til dyr som edderkoppen ape, men også til mange plantearter, blant annet orkideer. Prosjektet har som mål å Reforest et tomrom i tåkeskogen tilstøtende Chirrip & oacute; Elv og fjellkjeden. Cloudbridge reserve omfatter et betydelig område av Chirrip & oacute; skog på ca 700 dekar.