Hovudside

Hvordan Grow sukkererter i Pots

by Walther

Hvordan Grow sukkererter i Pots

Voksende sukkererter i potter eller beholdere benytter små mellomrom for friske grønnsaker. Ert frø kan plantes når som helst på året. De beste resultatene vil være tidlig på våren når temperaturen er kjølig, 45 grader Fahrenheit eller høyere for god frø spiring. Sommertemperaturer som overstiger 90 F vil føre til at ert blomster for å falle fra anlegget. Planting sukkererter i potter vil ikke gi store mengder av grønnsaker, men vil gi bordet med ferske råvarer.

Bruksanvisning


•  Fyll 3- til 5-gallon beholder med en god plantejord medium til innenfor en tomme av den øverste kanten. Bland i den anbefalte mengden av fuktighet oppbevaring krystaller i henhold til etiketten retninger, hvis du ønsker å redusere hyppigheten av vanning av erter i vekstsesongen.

•  Tilsett 1 liter vann til jord blanding. Tillate fuktighet å renne fra de nedre dreneringshull i potten.

•  Plant sukker snap erter frø rundt omkretsen av potten. Plasser frøene 1-1 1/2 inches dyp, jevnt fordelt på to inches hverandre. Holde frøene ca. 2 inches fra den indre kant av beholderen.

•  Sett 03:57 døde grener som har øvre gaffelformede grener inn til sentrum av potten. Jevnt plass lemmer så de øvre greinene ikke røre. Høyden av lem bør være mellom 24 til 36 inches, med en stammediameter på 1,2 cm. Skyve enden av den lille tre lem i jorden ca 6 inches for stabilitet. Plasser beholderen i et område med fullt sollys. Ertene vil klatre på grenene.

•  Vann den frø og potting jord blanding når den voksende medium er tørr. Sett en finger 2 til 3 inches i jorden. Hvis tørr, tilsett 1 liter vann. Ert frø skulle bryte gjennom jordsmonnet på mindre enn en uke under riktige jord og luft temperaturer mellom 45 og 60 F.

•  Gjødsle plantene etter tre uker vekst med en generell type gjødsel. Følg anvisningene på etiketten for applikasjons priser og frekvens.

•  Layer 1 til 2 inches av mulch etter plantene er ca 3 til 4 inches høy. Mulch vil beholde nødvendig fuktighet.

Tips og advarsler


  • Høste ert pods når størrelsen på pod er til ditt ønske. Noen varianter av sukkererter har spiselige pods når de innvendige erter er små. La de pods på plantene til ertene er runde og store for tradisjonelle erter.