Hovudside

Rime Sympati blomster

by Walther

Rime Sympati blomster

En sympati bukett skiller seg fra en begravelse bukett i at det er typisk ment å bli sendt hjem til de etterlatte og ikke en menighet, begravelsesbyrå eller gravsted. Sympati buketter er mindre og mer personlig - ment å bringe en kortvarig smil i en vanskelig tid. Det beste tipset for å velge rimelige blomster er å kjøpe blomster som er i sesong, ifølge ekspert blomsterhandler Jodi Bloom. Imidlertid bekrefter Bloom at noen blomster som er både billig og tilgjengelig hele året er også ofte brukt i sympati buketter.

Asiatiske Liljer


I hjemmet hagen, asiatiske liljer blomstrer først og fremst i sommer, men de er kommersielt tilgjengelig hele året. Asiater liljer er avlet fra en art som stammer i Asia. Sine blomster er 4 til 6 inches tvers og er tilgjengelig i mange farger, inkludert lyse nyanser av rødt, oransje og gult, og mer subtile toner som hvitt, rosa og lavendel. Liljer er en langvarig kutt blomst, vanligvis bor frisk i minst én uke.

Ridderspore


Når i sesongen, i løpet av slutten av våren og gjennom sommeren, er ridderspore en billig blomst valg som bringer både nostalgi og storhet til en sympati bukett. Familien til ridderspore inkluderer Delphinium, som er en hybrid av D. elatum ridderspore. Ridderspore og Delphinium stå høyt, typisk når over 3 meter høy, og produsere blomster i hvitt og rosa, men de er mest kjent for blå nyanser som spenner fra det dypeste indigo til den lyseste himmelen blå.

Gerbera Daisy


Gerbera tusenfryd har store blomster, noen nesten 5 inches tvers, som kommer i muntre nyanser av rosa, rød og gul, samt hvit. Gerbera tusenfryd har en vase levetid på opp til 14 dager, ifølge nettstedet Garde Central, slik at de kan ta en bit av lykke lenge etter at de fleste buketter har falmet. Gerbera tusenfryd er tilgjengelig hele året fra blomsterbutikker og er beskjedent priset, spesielt med tanke på deres innflytelse og lang levetid som snittblomst.

Alstroemeria


Avhengig av variasjon, ser Alstroemeria noe som en krysning mellom en orkidé og en lilje. Kanskje den vanligste typen som brukes til buketter er Alstroemeria aurea, som stammer fra Chile og Argentina. Disse ånds løfte blomster er tilgjengelig i dramatiske nyanser av oransje, gul og mørk rosa. Kronbladene er ofte stripete og flekket med mørke markeringer. Alstroemeria lage en attraktiv filler i en bukett av dyrere blomster, men er pen nok til å stå på sine egne. De er langvarig som snittblomst og har liten eller ingen duft, noe som kan være en preferanse for noen mennesker, spesielt i en tid da deres hjem kan fylles med en rekke tungt parfymerte buketter.