Hovudside

Hvordan Grow Key Lime Trees Fra Seed

by Walther

Hvordan Grow Key Lime Trees Fra Seed

Nøkkellindetrær er et utmerket tillegg til ethvert hjem gartner repertoar: De hvite blomstene som blomstrer er velduftende og produserer små, tynne-skinned limes som er søtere enn noen persiske kalk du kan kjøpe på supermarkedet. Mens en begynnelse gartner kan ha mer flaks kjøpe en key lime tre som er minst to år gammel, en oppmerksom, mer erfaren gartner kan bli belønnet ved å dyrke en nøkkel lind fra frø. Og fordi viktige kalk frø er poly embryonale, vil de spire mer enn ett frøplante fra hvert frø.
Nøkkellindetrær gjør best i et middelhavsklima, noe som betyr at de trenger konsekvente varme og mye direkte sollys. Hvis du ikke bor i disse forholdene, og kan ikke simulere dem innendørs, så det anbefales ikke at du vokser nøkkellindetrær.

Bruksanvisning


•  Fyll potten med jord. Lag et hull med pekefingeren i midten av pottejord, omtrent en tomme dyp.

•  Sett en nøkkel kalk frø i hullet og dekke det opp med jord. Ikke pakk ned i jorda; bare dekke frøet.

•  Vann frøet og omkringliggende jord før vannet begynner å sive ut i bunnen av potten. La vannet renne; deretter plassere potten på solrike, varmeste vinduskarmen.

•  Vann potten regelmessig, holde jorda fuktig til knapt tørr. Ikke la jorden bli for tørket ut eller for vannmettet, som sentrale lindetrær som fuktige, varme forhold med god drenering.

•  Fortsett tending potter, og etter ca åtte dager, bør frøet begynner å spire. Vær forberedt på å vente i opptil to uker før du ser frøplanter presser opp gjennom jord.

•  Kjøp en sitrus gjødsel som er høy i nitrogen. Mate anlegget i henhold til instruksjonene på etiketten, som gjødsel variere basert på merkevare og konsentrasjon av anlegget mat.

•  Fortsett vanning anlegget regelmessig som det vokser. Når trærne begynner å bli sterkere og ser ut til å være hemmet av hverandre på grunn av plassmangel (vokser i vridd eller bøyd, eller trykke opp mot hverandre), deretter forsiktig trekke ut alle unntatt ett av trærne og transplantere dem til seks -tommers potter.