Hovudside

Ved å plante Søt Clover

by Walther

Bryt av en stamme av søt kløver (Melilotus spp.) Og aroma minner av nyslått høy. Ofte finner du gul eller hvit søt kløver vokser vilt i felt eller langs veikanter over hele Nord-Amerika. Disse plantene hagl fra Eurasia og tidlige nybyggerne innførte disse artene til jordbruksland uhell som frø blandet med korn. I dag, bønder fortsatt utnytte søt kløver som en dekkvekst for å bedre jord nitrogen nivåer, hindre erosjon og for å levere betydelig nektar til kommersielle honningbier, spesielt i den øvre Midtvesten.

Vekst Kjennetegn


Søt kløver arter er biennaler, spirende og voksende det første året og deretter blomstring, spre frø og døende det andre året. Imidlertid kan bønder vokse søt kløver som en årlig avling, tilling anlegg under i høst for å brytes ned og ytterligere berike jorda med næringsstoffer. Frøene spirer i kjølig, fuktig jord og deretter frøplanter utvikle et dypt rotsystem. Ved utgangen av første vekst år, plantene er omtrent 12 til 18 inches høy og kan delvis dø tilbake i alvorlig vinterkulda, vedvarer som et bakke-hugging krone som resprouts våren.

Ved å plante


Farmers tidsplan planting av søt kløver frø enten for tidlig på våren eller midten av høsten, avhengig av klima. I den nordlige USA, slik som i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 6, så frø 1/4 til 1/2 tommers dype våren så snart jorda er gjennomførbar. Lenger sør, i USDA soner 7 og 8, scatter frø i oktober for å spire og vokse over de kalde, men milde vinteren. I sør, hvis bare grovfôr greener er ønskelig å gjøre høyet, så frø i sen vinter til midten av våren og kutte høyet i sommer.

Arter Survival


Selv om søte kløver naturlig dø etter 18 til 24 måneder med vekst over ett til to år som en biennale, foreviger rikholdige produksjon av frø plantene i et landskap. Mens et felt dyrket beskjære manken, frøene spire på neste beleilig tidspunkt når egnete spire forhold foreligger. Dette forklarer hvordan søt kløver raskt og effektivt spre seg og etablere over prærier og andre-dyrket ikke lander, spesielt i i nøytrale og alkaliske pH jord.

Interessante Plant Funksjoner


Selv om ikke nært knyttet til sanne kløver (Trifolium spp.), Søte kløver er fjerne slektninger i legume familien, Fabaceae. Søt kløver forbedrer jordas fruktbarhet ved å fikse nitrogen i sine røtter. Husdyr kan beite på levende søt kløver eller fersk ensilasje, selv om den høye stilkene kan være hengslete og seig. Forsiktighet er nødvendig når du skjærer søt kløver å gjøre høyet. Klippe plantene før de blomstrer. Hvis ikke tørke fullstendig, infiserer en form av fuktig høy, og fører til husdyr for å lide av fortynnet blod, kalt sweetclover sykdommer, på grunn av forbindelsen dicoumarin.