Hovudside

Hvordan koble Wood gulvbjelker til en Cinder Block Wall

by Walther

Hvordan koble Wood gulvbjelker til en Cinder Block Wall

En tradisjonell slagg blokkere grunnmur eller stilk vegg støtter tre gulvbjelker med en enkel treramme. Rammen består av en terskelplate festet til toppen av veggen, og en vertikalt plassert felgen bjelke, også kalt et "bånd" bjelke, festet på karmen plate. Når dørterskler og felg bjelkene er på plass, skjærer byggherre tre gulvbjelker til størrelse og kjører dem mellom felgen bjelkene.

Bruksanvisning


•  Mål over toppen av hver vegg for å bestemme lengden av hver vegg er karmen plate. Markere lengden karmen plate på terskel plate trelast med en blyant og bruke en innramming kvadrat for å legge ut et rett snitt over trelast bredde. Skjær dørterskler til størrelse med en sirkelsag.

•  Mål posisjoner og avstand av ankerboltene stikker fra toppen av hver vegg med et målebånd. Mark posisjonene til ankerboltene på sine respektive dørterskler med en blyant; husk at ytterkanten av platen må være i flukt med utsiden ansiktet av veggen. Bore ankerbolthull på hvert merke, ved hjelp av en elektrisk drill utstyrt med en tre-kjedelig bit. Legge dørterskler over boltene og inn på toppen av veggene. Plassere skiver og muttere på hver anker bolt og sikre dørterskler til veggen ved å stramme skruene med en skiftenøkkel.

•  Mål på tvers av installerte vindusplater for å bestemme lengden av kantbjelkene; felgen bjelkene som vil hvile vinkelrett på gulvbjelkene strekke hjørne til hjørne og felg bjelkelag som hviler parallelt med gulvbjelkene fylle plassen i mellom. Mark de bestemte lengder på felgen bjelke trelast, bruker en innramming kvadrat for å legge ut et rett snitt, og kutte trelast til størrelse med en sirkelsag.

•  Løft en av felgen bjelkene som vil hvile vinkelrett på gulv og bjelkelag plassere bjelken på toppen av den riktige karmen plate. Stå felgen bjelke på kanten og plassere felgen bjelke er utenfor ansiktet flush med utsiden kanten av karmen plate og endene i flukt med endene av karmen plate. Har en partner hjelp du holder felgen bjelke i posisjon.

•  Bruk en innramming spikerpistol til tå-spiker felgen bjelke til karmen plate mens du holder felgen bjelke i posisjon. Tå-spikring refererer til kjører en spiker gjennom rim bjelke og inn i karmen plate på en ca 30 graders vinkel. Selv om spesifikke spiker dimensjonering og mønster varierer i henhold til å bygge design og kode krav, må rim bjelke koble til karmen plate minst i hver ende og hver 16 inches eller 24 inches på midten, ifølge den til avstand mellom gulvbjelkene. Heis, posisjon og toe-nail de resterende rim bjelkene. Bruk en spikerpistol å koble felgen bjelkene på hvert hjørne; spikre gjennom et rim bjelke ansikt inn i baken på den tilstøtende rim bjelke.

•  Marker plasseringen av gulvbjelker på innsiden av felgen bjelkene med et målebånd, blyant og innramming kvadrat; husk, gulvbjelkene koble til felgen bjelkene som går fra hjørne til hjørne av slagg blokkere veggen. Henvise til dine tegninger eller lokale byggeforskrifter for gulvbjelkeavstand, typisk 16 inches eller 24 inches på midten. Mål avstanden mellom de motstående kantbjelkene for å bestemme lengden av en gulvbjelkene. Legg ut målingen på et stykke av gulvbjelkene trelast og kuttet til riktig størrelse med en sirkelsag.

•  Heis det kutt gulvbjelkene mellom felgen bjelkene, hviler stykke på toppen av karmen plate. Juster gulvbjelkene med layout linjer som indikerer sin posisjon, og bruke innramming spikerpistol til slutt spiker gulvbjelkene til felgen bjelke. Slutt-spikring refererer til spikring gjennom utvendige flate av felgen bjelke og inn i enden av gulvbjelkene. Mål, kutt og installere de resterende gulvbjelker.