Hovudside

DIY forlengelse stige stand-offs for Maleri

by Walther

Ladder stand-offs holde en stige utenfor huset når du jobber med det, beskytter takrenner og sidene av huset fra stigen skade. Mens noen stiger kommer med stand-offs allerede er installert, kan du legge til en stand-off til ditt eksisterende forlengelse stige som en rask gjør-det-selv prosjekt for å bidra til å holde deg stabil, sikker og effektiv mens du arbeider på ditt hjem. Et bredt utvalg av stand-offs er tilgjengelige og mange klipp eller skru til stigen på litt forskjellige måter, men U-bolter og innebygd i sin tur skruer er de viktigste metoder for installasjon.

Bruksanvisning


•  Legg den steg stige flat på en arbeidsflate. Åpne stigen opp slik at de tre øverste trinnene er klart fra den nederste halvdelen av stigen. Dette gir deg tilgang til sprosser når du installerer stigen stand-off.

•  Plasser stigen stand-off brakett eller braketter i den tredje ringt ned fra toppen av stigen.

•  Fest stand-off til stige sprosser med den medfølgende festeanordningene. Det er noen forskjellige måter som stand-off kan festes, avhengig av hvilken type stand-off du kjøper. Den enkleste formen bare klikker på plass. Trykk ned på stand-off å klikke på brakett eller brak på stigen rung eller sprosser.

•  Slå turn knott eller knotter på undersiden av braketten eller parentes med urviseren for å feste stand-offs til stigen på modeller som har en sett skrue eller skruer.

•  Skyv en U-bolt over stand-off montering på hver etappe av stigen. Skyv U-boltskiver over endene av U-bolter og skru mutterne på endene. Stram mutterne med en skiftenøkkel for å sikre stand-offs til stigen på modeller som inkluderer U-bolter for montering maskinvare.

Tips og advarsler


  • Stand-offs kommer i to stiler, fast dybde og justerbar. Velg en justerbar modell hvis du planlegger å gjøre mye av arbeidet ved hjelp av stigen stand-offs.
  • Pass på at du fester stativet-offs riktig før du bruker stigen.